Smaragd edelsteen hanger
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Smaragd edelsteen hanger

Ontdek de weelderige pracht van onze Smaragd edelsteen hanger. Smaragd is een kostbare edelsteen die bekend staat om zijn levendige groene kleur en wordt al eeuwenlang gewaardeerd om zijn schoonheid en betekenis.

€ 3,88 Inclusief belasting

€ 3,21 Exclusief belasting

Omschrijving

Edelsteen hanger Smaragd kopen

Ontdek de weelderige pracht van onze Smaragd edelsteen hanger. Smaragd is een kostbare edelsteen die bekend staat om zijn levendige groene kleur en wordt al eeuwenlang gewaardeerd om zijn schoonheid en betekenis.

Onze Smaragd edelsteen hanger is zorgvuldig vervaardigd om de natuurlijke pracht van de steen te benadrukken. De diepe groene kleur en sprankeling van de Smaragd maken het een adembenemend sieraad dat de aandacht trekt.

Smaragd staat bekend als de steen van wijsheid en groei. Het dragen van een Smaragd hanger kan u helpen bij het bevorderen van liefde, harmonie en spirituele balans. Deze edelsteen wordt geassocieerd met het openen van het hartchakra en het stimuleren van emotionele heling. Smaragd doet je genieten van het leven en brengt een positieve kijk, hij inspireert en helpt je om met volle overgave op jouw doel af te gaan. Smaragd stimuleert zowel de persoonlijke als de geestelijke groei, bevordert de helderheid van geest en alertheid.

Onze edelsteen hangers worden zorgvuldig geselecteerd op basis van kwaliteit en vakmanschap. Elk stuk is met de hand gemaakt en met precisie geslepen, zodat u een prachtige en unieke hanger ontvangt.

Ervaar de weelderige energie van Smaragd met onze edelsteen hanger. Of u nu uzelf wilt verwennen of een bijzonder cadeau zoekt, deze hanger is een perfecte keuze. Bestel vandaag nog en draag de prachtige en betoverende kracht van Smaragd bij u, terwijl u geniet van de schittering van deze kostbare edelsteen.

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Chakra

Hartchakra (4e)

Sterrenbeeld 

Stier (21 april tot 21 mei) en kreeft (22 juni tot 22 juli)

Verzorging

Smaragd kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.

Datasheet
8718561005182
7 Items
8718561005182
Je bent misschien ook geïnteresseerd in
chat Commentaar (0)