Smaragd hartje zomer armband - Love Gems
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Smaragd hartje zomer armband - Love Gems

Mooie verstelbare zomer armband met Smaragd kralen. De Smaragd stenenrij is 6,5 cm lang. 

€ 9,75 Inclusief belasting

€ 8,06 Exclusief belasting

Verzenden
Gratis verzending voor bestellingen van € 50,- in België en € 75,- in Nederland.
Omschrijving

De hart zomer armband Smaragd kopen
Deze zomer Smaragd armband is verstelbaar door de knoop-schuifsluiting. De stenenrij is 6,5 cm lang. De Smaragd armband weegt 1,3 gram. De Smaragd armband is grijs en heeft 4 stalen kralen.

De werking van de hart zomer armband Smaragd
Smaragd is de edelste steen uit de berylgroep en staat als symbool voor de liefde, openheid, en eenheid. Hij heeft een positieve werking op je relatie met je levenspartner en/of vrienden, maar zorgt ook voor harmonie in groepen wat de samenwerking zal vergemakkelijken. De smaragd heeft een heilzame werking bij reuma, diabetes, bijholteontsteking, hoofdpijn, epilepsie, darmkwalen en oogaandoeningen. Het mineraal staat onder andere voor waarheid en gerechtigheid. Smaragd heeft een positieve werking op het geheugen, de longen, het hart, de ruggengraat, de spieren en de ogen.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online
Past deze Smaragd zomer armband perfect bij jouw outfit of heb jij behoefte aan de gerechtigheid en waarheid die de Smaragd te bieden heeft? Bestel de Smaragd zomer armband direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

Datasheet
8718561078193
86 Items
8718561078193
Edelsteen
Smaragd
Gewicht
0
0013 kg
Kleur
Groen
Omschrijving
5 cm lang.
Mooie verstelbare zomer armband met Smaragd kralen. De Smaragd stenenrij is 6