Sneeuwkwarts edelsteen hanger
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Sneeuwkwarts edelsteen hanger

Ontdek de serene schoonheid van onze Sneeuwkwarts edelsteen hanger. Sneeuwkwarts, ook bekend als witte kwarts, is een heldere en zuivere steen die rust en kalmte uitstraalt.

€ 2,60 Inclusief belasting

€ 2,15 Exclusief belasting

Omschrijving

Edelsteen hanger Sneeuwkwarts kopen

Ontdek de serene schoonheid van onze Sneeuwkwarts edelsteen hanger. Sneeuwkwarts, ook bekend als witte kwarts, is een heldere en zuivere steen die rust en kalmte uitstraalt.

Onze Sneeuwkwarts edelsteen hanger is zorgvuldig vervaardigd om de natuurlijke pracht van de steen te benadrukken. Sneeuwkwarts staat bekend om zijn helderwitte kleur en zachte uitstraling, waardoor het een vredige en rustgevende energie met zich meebrengt.

Het dragen van een Sneeuwkwarts hanger kan u helpen bij het bevorderen van innerlijke rust, het verlichten van stress en het creëren van een gevoel van harmonie. Deze edelsteen wordt geassocieerd met zuivering en helderheid van gedachten. Sneeuwkwarts helpt je verantwoordelijkheid te nemen en je niet uit het veld te laten slaan door (zelf opgelegde) beperkingen. Sneeuwkwarts brengt ook balans en gelijkwaardigheid in relaties, zowel in partnerschap als in vriendschap. Hij helpt je om je eigen potentieel te onderkennen en ernaar te leven.

Onze edelsteen hangers worden zorgvuldig geselecteerd op basis van kwaliteit en vakmanschap. Elk stuk is met de hand gemaakt en met precisie geslepen, zodat u een prachtige en unieke hanger ontvangt.

Ervaar de serene energie van Sneeuwkwarts met onze edelsteen hanger. Of u nu uzelf wilt verwennen of een bijzonder cadeau zoekt, deze hanger is een perfecte keuze. Bestel vandaag nog en draag de rustgevende en zuiverende kracht van Sneeuwkwarts bij u, terwijl u geniet van de prachtige uitstraling van deze betoverende edelsteen.

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Chakra

Alle chakra's

Sterrenbeeld 

Steenbok (22 december - 20 januari)

Verzorging

Sneeuwkwarts kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.

Datasheet
8718561005199
36 Items
8718561005199
Je bent misschien ook geïnteresseerd in