Sneeuwkwarts schedel 70 mm
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Sneeuwkwarts schedel 70 mm

Kristallen schedel (skull) van ca. 70 mm in Sneeuwkwart. Sneeuwkwarts wordt o.a. gebruikt bij healing, meditatie, regressietherapie, massage en edelsteentherapie.

€ 84,30 Inclusief belasting

€ 69,67 Exclusief belasting

Omschrijving

Sneeuwkwarts schedel 70 mm kopen

Kristallen schedel van ca. 70 mm in Sneeuwkwarts.

De werking van Sneeuwkwarts

Sneeuwkwarts wordt o.a. gebruikt bij healing, meditatie, regressietherapie, massage en edelsteentherapie. Door zijn volhardende en positieve werking is het een uitstekende steen om in te zetten wanneer je je uit het veld geslagen voelt en je eigen verantwoordelijkheid moet nemen. Net als bergkristal (of alle andere kwartsen) heeft hij een genezende werking, alleen zijn de effecten iets trager en meer geleidelijker maar uiteindelijk niet minder effectief.

Sneeuwkwarts versterkt de wervelkolom en de gewrichten. De steen versterkt de innerlijke bron, werkt genezend en reinigend en geeft je daardoor meer vitaliteit. Hij heeft een positieve werking op het immuunsysteem, de maag, darmen, lever, milt en longen.

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze edelsteen schedel Sneeuwkwarts perfect bij jouw interieur of heb jij behoefte aan de aarding en geborgenheid die de Sneeuwkwarts halfedelsteen te bieden heeft? Bestel de schedel direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt

Chakra

Alle chakra's

Sterrenbeeld

Steenbok (22 december - 20 januari)

Verzorging

Sneeuwkwarts kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.

Datasheet
8718561043115
3 Items
8718561043115
Je bent misschien ook geïnteresseerd in