Sodaliet edelsteen hanger
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Sodaliet edelsteen hanger

Ontdek de betoverende pracht van onze Sodaliet edelsteen hanger. Sodaliet is een diepblauwe edelsteen met witte aders die bekend staat om zijn kalmerende en harmoniserende eigenschappen.

€ 1,94 Inclusief belasting

€ 1,60 Exclusief belasting

Omschrijving

Edelsteen hanger Sodaliet kopen

Ontdek de betoverende pracht van onze Sodaliet edelsteen hanger. Sodaliet is een diepblauwe edelsteen met witte aders die bekend staat om zijn kalmerende en harmoniserende eigenschappen.

Onze Sodaliet edelsteen hanger is zorgvuldig vervaardigd om de natuurlijke schoonheid van de steen te benadrukken. Sodaliet straalt een serene energie uit en kan helpen bij het bevorderen van innerlijke rust, zelfvertrouwen en emotioneel evenwicht.

Het dragen van een Sodaliet hanger kan u helpen bij het versterken van communicatievaardigheden, het bevorderen van intuïtie en het stimuleren van logisch denken. Deze edelsteen wordt ook geassocieerd met het openen van het derde oog en het bevorderen van spirituele groei. Sodaliet wordt veel gebruikt om meer kracht en zelfvertrouwen te ervaren en geeft je een steuntje in de rug in moeilijke situaties. De steen stimuleert je om door te gaan ook al is het even moeilijk. Hij staat ook voor waarheid en idealisme waarbij je trouw blijft aan jezelf en achter je eigen beslissingen kan staan maar ook om in je eigen kracht te gaan staan. Sodaliet helpt je om (oude) belemmerende denk en gedragspatronen los te laten en maakt het verwoorden van je gevoelens makkelijker.

Onze edelsteen hangers worden zorgvuldig geselecteerd op basis van kwaliteit en vakmanschap. Elk stuk is met de hand gemaakt en met precisie geslepen, zodat u een prachtige en unieke hanger ontvangt.

Ervaar de betoverende energie van Sodaliet met onze edelsteen hanger. Of u nu uzelf wilt verwennen of een bijzonder cadeau zoekt, deze hanger is een perfecte keuze. Bestel vandaag nog en draag de kalmerende en harmoniserende kracht van Sodaliet bij u, terwijl u geniet van de prachtige uitstraling van deze betoverende edelsteen.

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Chakra

Keelchakra (5e) en derde oog chakra (6e)

Sterrenbeeld 

Boogschutter (23 november tot 21 december

Verzorging

Sodaliet kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.

Datasheet
8718561005205
44 Items
8718561005205
Je bent misschien ook geïnteresseerd in