Spirituele Beelden zoals Boeddha, Shiva, Ganesha

Spirituele Beelden

Spirituele Beelden


Ruime keuze Spirituele beelden : Boeddha's, Ganesha's, Shiva's, Parvati en Engelen.

Eén voor één prachtige beelden, ieder met hun spirituele betekenis

Spirituele Beelden kopen

De spirituele beelden bij De Goudsbloem zijn vooral gemaakt van messing, polystone, zand, polyresine, hout,…stuk voor stuk prachtige beelden.

Betekenis van spirituele beelden

Al eeuwenlang worden er spirituele beelden vervaardigd door mensen, zelfs in ons dagelijks leven komen we deze tegen, Goden, Godinnen, Heiligen,… Deze beelden symboliseren een bepaalde betekenis. De Boeddha staat voor geluk en voorspoed. Shiva als koning (raja) van de dans (nata) wordt beschouwd als symbool voor de eeuwige beweging van het universum. Ganesha symboliseert wijsheid en kennis. Engelen zijn liefdevolle beschermers, boodschappers en gidsen.

Verscheidene soorten en Materialen

Wij bieden een groot assortiment spirituele beelden aan, in verschillende soorten, materialen en afmetingen. Beelden voor in je meditatieruimte, yogastudio, in je living, of een kleiner beeld voor je altaar. Een mooie collectie Boeddha Beelden, Hindoeïstische Beelden zoals Shiva, Ganesha, Parvati . Vele van onze beelden zijn handgemaakt in Tibet, Nepal, Thailand en India

Beelden worden ook vaak als geschenk gegeven, dit met een speciale betekenis voor de ontvanger. Dit kan een Engel zijn, een Boeddhabeeldje of een Shiva of Ganesha. Neem zeker je tijd om een mooi spiritueel beeld te kiezen of het nu voor jezelf is of als geschenk.

De beelden bij De Goudsbloem zijn een verrijking voor elk interieur. Zijn tijdloos en geven een speciale sfeer en uitstraling in je woning.

Wens je nog andere decoratie voor je woning, neem dan zeker een kijkje bij de categorie Home and Living. Zoutlampen en Zoutkristal sfeerlichten zijn één van onze toppers. Prachtige Banners en Thangka's uit Nepal, Klein meubilair  zoals altaren, schatkisten en offerschalen. Voor het optimaliseren van je woning volgens de Feng Shui principes de Feng Shui regenboogkristallen, Feng Shui Kristalproducten en Feng Shui decoratie zoals windbellen, windgongen, Feng Shui kikkers, bagua spiegels enz…

En niet te vergeten onze mooie collectie ambachtelijke kaarsenkaarsen en sfeerlichten en lotus sfeerlichten.

Bij De Goudsbloem vind je zeker de items voor een gezellige sfeer te creëren in je woning.

Boeddhabeeld met dorje en bel wit
Boeddha in meditatiehouding met gekruiste armen. Symboliseert de perfecte eenwording van de zuiverste mannelijke energie (dorje) en de zuiverste vrouwelijke energie (bel).
€ 22,99
Ganesha met vlammend aureool
Ganesha of Ganesh is de beroemde Hindoegod met het olifantenhoofd. Hij staat bekend als de god van kennis en wijsheid, verwijderaar van obstakels en de beschermheilige van reizigers.
€ 49,50
Beeld Heer Krishna
Krishna is een van de meest aanbeden goden in het Hindoeïsme. Krishna is te herkennen aan de fluit die hij vasthoudt. Hij is de god van liefde en kracht en brengt vrede. De woorden van Krishna zijn opgetekend in de Bhagavad Gita, een van de Vedische geschriften over hoe een goed leven te leiden.
€ 30,85
Beeld Ganesha met citar
Haal de mystieke sfeer van het Hindoeïsme in huis met dit kleurrijke beeld van Lord Ganesh die op een citar speelt. Ganesh, ook wel bekend als Ganesha of Ganapati, is een van de meest vereerde goden in het Hindoeïsme.
€ 49,15
Beeld Ganesha met fluit
Breng de prachtige spirituele sfeer van het Hindoeïsme in uw huis met dit kleurrijke beeld van Lord Ganesh die op een fluit speelt. Ganesh, ook wel bekend als Ganesha of Ganapati, is een geliefde godheid in het Hindoeïsme.
€ 49,15
Beeld Ganesha met rituele schelp
Haal de spirituele pracht van het Hindoeïsme in uw huis met dit kleurrijke beeld van Lord Ganesh die op een rituele schelp speelt. Ganesh, ook bekend als Ganesha of Ganapati, is een vereerde godheid in het Hindoeïsme.
€ 49,15
Beeld Ganesha met trommel
Verrijk uw huis met de betoverende aanwezigheid van dit kleurrijke beeld van Lord Ganesh die op een handtrommel speelt. Ganesh, ook bekend als Ganesha of Ganapati, is een geliefde godheid in het Hindoeïsme.
€ 49,15
Thaise Rustende Boeddha
Boeddha beeld van een rustende of slapende boeddha in Thaise stijl.Geschikt voor binnenshuis.
€ 57,90
Ganesha beeld goudkleur
Beeldje van Ganesha, de zowel het Hindoeïsme als het Boeddhisme populaire Olifant God.Geschikt voor gebruik binnenshuis.
€ 14,22
-15%
Meditatie boeddha Thailand grijs
Beeldje van een serene Boeddha in Thaise stijl, zittend op een troon, mediterend.Geschikt voor gebruik binnenshuis.
€ 8,93
€ 10,50
-15%
Biddende boeddha Thailand grijs
Sereen boeddhabeeld in Thaise stijl met de mudra (handgebaar) van gebed.Mooi gedetailleerd uitgewerkt. Geschikt voor gebruik binnenshuis.
€ 7,44
€ 8,75
-17%
Boeddha Geruststelling met troon
Boeddhabeeld van de Boeddha van de geruststelling met Abhaya mudra. Met prachtige details in zijn kleding en troon. Geschikt voor gebruik binnenshuis.
€ 8,72
€ 10,50
-17%
Boeddha de Aarde als Getuige
Gedetailleerd boeddhabeeld van de Historische Boeddha met het handgebaar van het aanraken van de aarde, de bekende Bhumisparsha mudra. Geschikt voor gebruik binnenshuis.
€ 16,56
€ 19,95
Boeddha Geruststelling met aura en troon
Boeddhabeeld van de Boeddha van de geruststelling met Abhaya mudra. Met prachtige details in zijn kleding, aureool en troon. Geschikt voor gebruik binnenshuis.
€ 17,50
Ganesha beeld Horen
Ganesha variatie op de beroemde drie wijze apen, die oorspronkelijk uit Japan komen, maar ook hun weg vonden in de Hindoeïstische en Boeddhistische culturen. Ze herinneren ons eraan om goed te leven, door onze gedachten, spraak en daden op een positieve manier te gebruiken.
€ 21,50
Ganesha beeld Zien
Ganesha variatie op de beroemde drie wijze apen, die oorspronkelijk uit Japan komen, maar ook hun weg vonden in de Hindoeïstische en Boeddhistische culturen. Ze herinneren ons eraan om goed te leven, door onze gedachten, spraak en daden op een positieve manier te gebruiken.
€ 21,50
-12%
Yoga monnik beeldje ohm oranje
Decoratief beeld voor in huis of ter opfleuring van een yogastudio, praktijkruimte of wachtkamer.
€ 11,88
€ 13,50