Spirituele Sieraden

Spirituele Sieraden

Bij De Goudsbloem vind je een mooi assortiment spirituele sieraden. Sieraden met edelstenen, zoals armbanden en edelsteenhangers. Engelen sieraden en Chakra sieraden

Subcategorieën

Sleutelhangers

Sleutelhangers met symbolen, Ohm, tree of life, flower of life, oneindige knoop, chakra, engelen, lotus namaste

Armbanden

Spirituele armbanden in edelsteen, Tribal armbanden, Chakra armbanden, Magnetische armbanden in koper, Engelen armbanden,...

Spirituele Armbanden Kopen

De meeste van onze edelsteen armbanden zijn elastisch. De edelstenen zijn op een elastiek gestoken zodat ze passen aan ieders pols. Wij hebben ook messing armbanden met edelstenen en prachtige mala-armbanden. Deze kan je zowel gebruiken als mala of armband.

Unieke Tribal armbanden gemaakt uit Miao zilver met de voorspoedsymbolen, Om Mani Pad Me Hum, Flower en Lotus design.

De edelsteen armbanden hebben ieder hun eigen energie (trilling). Het zijn unieke spirituele sieraden. Je kan kiezen uit verschillende edelsteensoorten, diegene die het best past bij jou zit er zeker bij.

laat je intuïtie de vrije loop en kies vanuit je hart!

Hangers en Halskettingen

Ruime keuze hangers zoals, edelsteen hangers, Tibetaanse hangers met symbolen, chakra hangers, Flower of Life in messing, Orgoniet hangers, ...

Spirituele Hangers en Edelsteen Hangers Kopen

Bij De Goudsbloem vind je verscheidene Spirituele Hangers zoals Tibetaanse hangers. Prachtige sieraden uit Tibet. Elk met een symbool zoals de oneindige knoop, ohm, ganesha.

Flower of Life sieraden uit messing zijn één voor één prachtige juweeltjes.

Chakra hangers van 925 sterling zilver, versierd met edelstenen.

Orgoniet hangers met de Bloem des Levens, Engelen en het Ohm symbool.

Shungiet hangers die je kunnen beschermen tegen electrosmog.

Sieraden Chakra design

Chakra sieraden met symbolen en edelstenen, volgens de chakra kleuren. Hangers, Hartjes, Armbanden vind je hier

Chakra Sieraden Kopen

Chakra is van oorsprong een begrip uit de traditionele Indiase geneeskunde. Het woord ‘chakra’ komt uit het Sanskriet en betekent ‘wiel’ of ‘cirkel’.
Enkele duizenden jaren geleden werden de chakra's ontdekt door Indiase spirituele genezers.

De chakra’s worden voorgesteld als ronddraaiende trechtervormige energievelden, die gelegen zijn op de belangrijkste zenuwknopen langs de wervelkolom. In de chakra’s komen de energiekanalen, die ook wel nadi`s genoemd worden, samen.

Kleurrijke Chakra Sieraden

De Chakra kleuren komen overeen met de spectrum kleuren van de regenboog. Is dit toevallig? Zeker niet aangezien de regenboog staat voor harmonie. De chakra's staan dan ook voor harmonie op zichzelf en met elkaar. Juist daarom zijn chakra sieraden zo kleurrijk en worden versierd met edelstenen.

Kleuren en Edelstenen

In de chakra filosofie worden de chakra's onderscheiden door de symbolische en spirituele betekenis. Ze worden ook gerelateerd aan kleuren en edelstenen. Het is zo dat de kleuren en edelstenen een eenheid vormen door hun energie die ze uitstralen.

Karelië Elite Shungiet hanger
Hanger van Karelische Elite Shungiet, met een koolstofpercentage van 90% of hoger. Biedt de best mogelijke bescherming tegen elektromagnetische straling en geopatische stress.
€ 10,20
Karelië Shungiet hanger dubbele cirkel
Karelische Shungiet hanger, een van de meest effectieve beschermende middelen tegen elektromagnetische straling en geopathische stressoren. Het dagelijks dragen van een shungiet ketting of hanger staat bekend om het verlichten van spanning en zelfs het verlichten van pijn in het keel-, nek- en hoofdgebied. Deze stijlvolle accessoire is ook een bron van positieve energie die bijdraagt aan je algehele welzijn.
€ 9,74
Shungiet hanger getrommeld
Shungiet is een zwarte steensoort van meer dan 2 miljard jaar oud, die op steenkool lijkt. Neutraliseert electrosmog, straling en andere negatieve frequenties.Deze hanger wordt geleverd zonder koord.Bevat 30-50% koolstof.
€ 14,50
Palo Santo ketting staafjes en donut elastisch
Palo Santo elastische ketting met staafjes en donut kralen, gemaakt van duurzaam geoogste Palo Santo.Handgemaakt gemaakt, met oog voor het welzijn van de ambachtelijke werkers en de natuur.Staafjes: ±10x15 mmDonut kralen: ±8-10 mm
€ 21,32
Ohm bola zwangerschapshanger zilverkleur
Ohmhanger met een belletje erin, ook wel bekend als zwangerschaps bola of babybelletje. Kan tevens gebruikt worden als aromahanger: Besprenkel het bijgeleverde lavasteenballetje met 1-2 druppels van de door jou gewenste etherische olie (niet meegeleverd) en plaats deze in de hanger in plaats van het belletje.
€ 13,50
Ohm bola zwangerschapshanger goudkleur
Ohmhanger met een belletje erin, ook wel bekend als zwangerschaps bola of babybelletje. Kan tevens gebruikt worden als aromahanger: Besprenkel het bijgeleverde lavasteenballetje met 1-2 druppels van de door jou gewenste etherische olie (niet meegeleverd) en plaats deze in de hanger in plaats van het belletje.
€ 13,50
Lotus bola zwangerschapshanger zilverkleur
Lotushanger met een belletje erin, ook wel bekend als zwangerschaps bola of babybelletje. Kan tevens gebruikt worden als aromahanger: Besprenkel het bijgeleverde lavasteenballetje met 1-2 druppels van de door jou gewenste etherische olie (niet meegeleverd) en plaats deze in de hanger in plaats van het belletje.
€ 13,50
Lotus bola zwangerschapshanger goudkleur
Lotushanger met een belletje erin, ook wel bekend als zwangerschaps bola of babybelletje. Kan tevens gebruikt worden als aromahanger: Besprenkel het bijgeleverde lavasteenballetje met 1-2 druppels van de door jou gewenste etherische olie (niet meegeleverd) en plaats deze in de hanger in plaats van het belletje.
€ 13,50
Levensboom bola zwangerschapshanger zilverkleur
Levensboomhanger met een belletje erin, ook wel bekend als zwangerschaps bola of babybelletje. Kan tevens gebruikt worden als aromahanger: Besprenkel het bijgeleverde lavasteenballetje met 1-2 druppels van de door jou gewenste etherische olie (niet meegeleverd) en plaats deze in de hanger in plaats van het belletje.
€ 13,50
Levensboom bola zwangerschapshanger goudkleur
Levensboomhanger met een belletje erin, ook wel bekend als zwangerschaps bola of babybelletje. Kan tevens gebruikt worden als aromahanger: Besprenkel het bijgeleverde lavasteenballetje met 1-2 druppels van de door jou gewenste etherische olie (niet meegeleverd) en plaats deze in de hanger in plaats van het belletje.
€ 13,50
Hanger Ganesha blad goudkleur
Hanger van de Hindoeïstische God Ganesha (ook wel Ganesh of Ganapati genoemd). Deze Olifantengod brengt geluk, voorspoed en succes.
€ 9,90
Hanger Shiva zilverkleur
Hanger van de Hindoeïstische God Ganesha (ook wel Ganesh of Ganapati genoemd). Deze Olifantengod brengt geluk, voorspoed en succes.
€ 9,90
Hanger Ganesha blad zilverkleur
Hanger van de Hindoeïstische God Ganesha (ook wel Ganesh of Ganapati genoemd). Deze Olifantengod brengt geluk, voorspoed en succes.
€ 9,90
Hanger Shiva goudkleur
Hanger van de Hindoe godheid Shiva in zijn vorm als Shiva Nataraj. De koning (raja) van de dans (nata) is het symbool van de eeuwige beweging van het universum, de kosmische dans van onderlinge afhankelijkheid van alle fenomenen.
€ 9,90
Palo Santo ketting elastisch
Elastische ketting van duurzaam geoogste Palo Santo kralen.Handgemaakt, met oog voor het welzijn van de ambachtslieden en de natuur.Lengte: 50 cm.
€ 18,99
Palo Santo Sjamanen ketting met Inca kruis
Palo Santo Sjamanen ketting met Inca Cross, elastisch. Van duurzaam geoogste Palo Santo.Handgemaakt, met oog voor het welzijn van de ambachtslieden en de natuur.Lengte: 56 cm.
€ 45,50
Palo Santo ketting Chakana Inca Kruis
Ketting met Inca Kruis van duurzaam geoogste Palo Santo. Met waxkoord, in maat verstelbaar.Handgemaakt, met oog voor het welzijn van de ambachtslieden en de natuur.Lengte (min/max): 40-80 cm.
€ 9,50
Runen Orakelset van amethist in fluwelen tasje
Runen Orakelstenen van amethist zijn een hulpmiddel voor het doen van voorspellingen (waarzeggerij), kunnen gebruikt worden als meditatie object of als talisman. Amethist is in het bijzonder geschikt voor het leggen van een verbinding met je hogere bewustzijn voor een nog fijngevoeligere voorspelling.
€ 23,96
Aanbieding!-15%
Edelsteenhanger mosagaat 3 stuks
Prijs per stuk : 2,56 €Edelsteenhanger mosagaat. Met gelijmd metalen oogje, nikkelvrij.Dit is een natuurproduct dus kleur, vorm en maat kunnen variëren en afwijken van de getoonde afbeelding.
€ 7,69
€ 9,05
Aanbieding!-15%
Edelsteenhanger toermalijnkwarts 3 stuks
Prijs per stuk : 3,06 €Edelsteenhanger toermalijnkwarts. Met gelijmd metalen oogje, nikkelvrij.Dit is een natuurproduct dus kleur, vorm en maat kunnen variëren en afwijken van de getoonde afbeelding.
€ 9,17
€ 10,79
Edelsteenhanger aquamarijn A kwaliteit
Edelsteenhanger aquamarijn. Met gelijmd metalen oogje, nikkelvrij.Dit is een natuurproduct dus kleur, vorm en maat kunnen variëren en afwijken van de getoonde afbeelding.
€ 7,70
Edelsteenhanger malachiet
Edelsteenhanger malachiet. Met gelijmd metalen oogje, nikkelvrij.Dit is een natuurproduct dus kleur, vorm en maat kunnen variëren en afwijken van de getoonde afbeelding.
€ 7,70
Edelsteenhanger regenboog obsidiaan
Edelsteenhanger regenboog obsidiaan. Met gelijmd metalen oogje, nikkelvrij.Dit is een natuurproduct dus kleur, vorm en maat kunnen variëren en afwijken van de getoonde afbeelding.
€ 7,70