Splitarmbanden C t/m J - Edelstenen en Mineralen

Splitarmbanden C t/m J

De edelsteen splitarmbanden worden door De Goudsbloem aangeboden met bijpassende splitkettingen. We noemen deze armbanden ‘split’ omdat het ‘gebroken’ edelstenen betreft. Deze splitstenen worden vervolgens getrommeld en geregen aan een elastiek. Zo krijg je dus prachtige splitarmbanden van vele soorten edelstenen en mineralen.
Jade Serpentijn fashion armband dubbelstreng
Modieuze armband met een dubbele streng splitstenen van Jade Serpentijn, ca. 15 mm dik. Let op! De armbanden kunnen verschillende lengtes hebben. Schrijf eventueel in het veld opmerkingen of je liever een kortere of langere wilt hebben.
€ 14,30
Hematiet fashion armband dubbelstreng
Modieuze armband met een dubbele streng splitstenen van Hematiet, ca. 15 mm dik. Let op! De armbanden kunnen verschillende lengtes hebben. Schrijf eventueel in het veld opmerkingen of je liever een kortere of langere wilt hebben.
€ 14,30
Howliet blauw fashion armband dubbelstreng (bijgekleurd)
Laatste items in voorraad
Modieuze armband met een dubbele streng splitstenen van Howliet blauw (bijgekleurd), ca. 15 mm dik. Let op! De armbanden kunnen verschillende lengtes hebben. Schrijf eventueel in het veld opmerkingen of je liever een kortere of langere wilt hebben.
€ 14,30
Goldfluss fashion armband dubbelstreng (synth)
Modieuze armband met een dubbele streng splitstenen van Goldfluss (synth), ca. 15 mm dik. Let op! De armbanden kunnen verschillende lengtes hebben. Schrijf eventueel in het veld opmerkingen of je liever een kortere of langere wilt hebben.
€ 14,30
Carneool fashion armband dubbelstreng
Modieuze armband met een dubbele streng splitstenen van Carneool, ca. 15 mm dik. Let op! De armbanden kunnen verschillende lengtes hebben. Schrijf eventueel in het veld opmerkingen of je liever een kortere of langere wilt hebben.
€ 14,30
Charoiet A splitarmband
Splitarmband Charoiet in A-kwaliteit splitstenen van ca. 5 tot 10 mm. Geregen op elastiek en ca. 16-17 cm lang.
€ 14,20
Splitarmband Jade Canada
Splitarmband Jade, splitstenen van ca. 5 tot 10 mm. Vindplaats van deze Jade is Canada. Lengte ca. 17-18 cm, geregen op elastiek.
€ 5,50
Charoiet A splitarmband + kaart
Splitarmband Charoiet in A-kwaliteit splitstenen van ca. 5 tot 10 mm. Geregen op elastiek en ca. 16-17 cm lang. Geleverd op een displaykaartje met korte werking en disclaimer.
€ 15,50
Chakra hart splitarmband
Splitarmband Chakra met een kapitelslot in de vorm van een hart, een boeddha-kraal en een ohm-bedel. De gebruikte stenen zijn Amethist, Granaat, Carneool, Citrien, Aventurijn groen, Aquamarijn en Blauwe kwarts. Lengte 18 cm.
€ 7,00
Chrysopraas A splitarmband + kaart
Splitarmband Chrysopraas in A kwaliteit met displaykaartje, splitstenen van ca. 5 tot 10 mm en geregen op elastiek.
€ 13,20
Chrysopraas A splitarmband
Splitarmband Chrysopraas in A kwaliteit, splitstenen van ca. 5 tot 10 mm en geregen op elastiek.
€ 11,90
Chakra splitarmband cluster met sluiting
Splitarmband in de chakra kleuren, de stenen zijn geclusterd geregen met goudkleurige details. De splitstenen zijn ca. 5 tot 10 mm. De armband is 19 cm lang en heeft een verlengketting van 4 cm.
€ 12,50
Jade wit splitarmband
Witte Jade splitarmband van 16 cm lang, geregen op elastiek.
€ 2,90
Granaat A splitarmband
A kwaliteit Granaat splitarmband, splitstenen van ca. 5 tot 10 mm.
€ 4,25
Granaat A splitarmband + kaart
A kwaliteit Granaat splitarmbandje met displaykaartje. Op het kaartje staat vermeld waar de steen voor kan dienen en bevat tevens een disclaimer.
€ 5,55
Chakra bar armband
Bar armband met splitstenen in de Chakra-kleuren, de rij edelstenen is ca. 7,5 cm en de armband is verstelbaar in maat. De armband is verzilverd en nikkelvrij.
€ 6,50
Splitarmband combi Optimisme
Splitarmband van Opaal Andes, Opaliet en Parelmoer, geregen op elastiek. Deze combinatie staat voor openheid en optimisme.
€ 12,55
Splitarmband combi Kracht
Splitarmband van Sodaliet, Labradoriet en Kyaniet, geregen op elastiek. Deze combinatie staat voor kracht en verbinding.
€ 13,22
Splitarmband combi rood
Splitarmband van Jaspis, Kattenoog en Koraal (imitatie), geregen op elastiek.
€ 7,90
Splitarmband combi Gouden driehoek
Splitarmband van Amethist, Bergkristal en Roze kwarts, geregen op elastiek. Deze combinatie staat voor Liefde en Harmonie en wordt ook wel 'de heilige 3-eenheid' genoemd.
€ 11,50