Splitkettingen A t/m B - Edelstenen en Mineralen

Splitkettingen A t/m B

De edelsteen splitkettingen worden door De Goudsbloem aangeboden met bijpassende splitarmbanden. We noemen deze kettingen ‘split’ omdat het ‘gebroken’ edelstenen betreft. Deze splitstenen worden vervolgens getrommeld en geregen aan een elastiek. Zo krijg je dus prachtige splitkettingen van vele soorten edelstenen en mineralen.
Splitketting Ametrien smal
Smalle splitketting van Ametrien. De Ametrien splitketting is 45 cm lang en heeft een zilverkleurige sluiting. 
€ 11,70
Kralenketting 6mm Aquamarijn 40 cm
Aquamarijn kralenketting met kralen van 6 mm. De Aquamarijn ketting is 40 cm lang en heeft een goudkleurig slotje.
€ 45,00
Bergkristal A splitketting + kaart
Prachtige splitketting van A-kwaliteit Bergkristal met displaykaartje. De Bergkristal splitketting is 45 cm lang.  
€ 9,25
Multiwire ketting Amethist
Laatste items in voorraad
Prachtige Amethist multiwire ketting is ca. 42 cm lang. De Amethistketting is nikkelvrij.
€ 19,50
Amethist Ibiza love ketting
Amethist ketting met zilverkleurige tussenkraaltjes. Deze Amethist ketting is 45 cm lang en te verlengen naar 48 cm d.m.v. het verlengkettinkje. De kralen zijn 4 mm doorsnede.
€ 13,90
Bergkristal Ibiza love ketting
Bergkristal ketting met zilverkleurige tussenkraaltjes. Deze Bergkristal ketting is 45 cm lang en te verlengen naar 48 cm d.m.v. het verlengkettinkje. De kralen zijn 4 mm doorsnede.
€ 13,90
Aventurijn groen Ibiza love ketting
Aventurijn ketting met zilverkleurige tussenkraaltjes. Deze Aventurijn ketting is 45 cm lang en te verlengen naar 48 cm d.m.v. het verlengkettinkje. De kralen zijn 4 mm doorsnede.
€ 13,90
Aquamarijn Ibiza love ketting
Aquamarijn ketting met zilverkleurige tussenkraaltjes. Deze Aquamarijn ketting is 45 cm lang en te verlengen naar 48 cm d.m.v. het verlengkettinkje. De kralen zijn 4 mm doorsnede.
€ 13,90
Apatiet summer vibes ketting
Subtiel collier van helder blauwe Apatiet, de steentjes zijn 2 mm facet geslepen en het slotje is van zilver. Deze Apatiet ketting is 44 cm lang.
€ 39,95
Chakra Bergkristal mala ketting
Mala ketting met 108 kralen van Bergkristal met 12 chakra kralen van deze edelstenen: Jaspis rood, Carneool, Agaat geel, Roze kwarts, Aquamarijn, Lapis Lazuli, Amethist, Tijgeroog, Maansteen, Calciet geel, Lepidoliet en Mokaiet.
€ 47,50
Bergkristal donuthanger 30 mm aan koord
Donuthanger van 30 mm aan koord met de edelsteen Bergkristal. Het koord is verstelbaar in lengte. Prachtig sieraad voor elke dag.
€ 9,00
Bergkristal mala ketting
Mala ketting van de edelsteen Bergkristal, deze heeft 108 handgepolijste kralen van ca. 6-8 mm, met knoopjes tussen de kralen. Compleet handgemaakt!
€ 39,50
Aventurijn groen mala ketting
Mala ketting van de edelsteen groene Aventurijn, deze heeft 108 handgepolijste kralen van ca. 6-8 mm, met knoopjes tussen de kralen. Compleet handgemaakt!
€ 39,50
Amethist bar sieraden combi
Laatste items in voorraad
Bar splitsieraden combi met armband en ketting van de edelsteen Amethist. De rij Amethist is ca. 7,5 cm en de ketting is verstelbaar in maat. Het collier en de armband zijn verzilverd en nikkelvrij.
€ 10,00
Bergkristal bar sieraden combi
Bar splitsieraden combi met armband en ketting van de edelsteen Bergkristal. De rij Bergkristal is ca. 7,5 cm en de ketting is verstelbaar in maat. Het collier en de armband zijn verzilverd en nikkelvrij.
€ 10,00
Amethist bar ketting
Bar ketting met splitstenen van Amethist, de rij Amethist is ca. 7,5 cm en de ketting is verstelbaar in maat. Het collier is verzilverd en nikkelvrij.
€ 6,95
Bergkristal bar ketting
Bar ketting met splitstenen van Bergkristal, de rij edelstenen is ca. 7,5 cm en de ketting is verstelbaar in maat. Het collier is verzilverd en nikkelvrij.
€ 6,95
Bergkristal bar ketting + kaart
Bar ketting op displaykaartje, met splitstenen van Bergkristal, de rij edelstenen is ca. 7,5 cm en de ketting is verstelbaar in maat. De collier is verzilverd en nikkelvrij.
€ 8,25