Splitkettingen C t/m J - Mineralen en Edelstenen

Splitkettingen C t/m J

De edelsteen splitkettingen worden door De Goudsbloem aangeboden met bijpassende splitarmbanden. We noemen deze kettingen ‘split’ omdat het ‘gebroken’ edelstenen betreft. Deze splitstenen worden vervolgens getrommeld en geregen aan een elastiek. Zo krijg je dus prachtige splitkettingen van vele soorten edelstenen en mineralen.
Summer vibes ketting Fluoriet
Subtiele Fluoriet collier in diverse kleuren. De Fluoriet steentjes zijn 2 mm facet geslepen.
€ 39,95
Splitketting Ioliet smal
Smalle Ioliet
splitketting met splitstenen van ca. 5 tot 10 mm. De ketting is 45 cm lang en
heeft een zilverkleurig slotje.
€ 13,50
Splitketting Chalcedoon smal
Smalle splitketting van Chalcedoon. De Chalcedoon splitketting is 45 cm en heeft een slotje. 
€ 11,00
Jade splitketting smal
Smalle splitketting van Jade. De splitketting is 45 cm lang en heeft een slotje.
€ 5,45
Howliet blauw ovaal hanger aan waskoord (gekleurd)
Howliet blauw edelsteen hanger met zilverkleurig draad aan waskoord. Blauwe Howliet is een gekleurde versie van de witte Howliet. Deze Howliet hanger is ca. 40x30 mm en het waskoord is verstelbaar.
€ 8,00
Jade Serpentijn Ibiza love ketting
Jade ketting met zilverkleurige tussenkraaltjes. Deze Jade ketting is 45 cm lang en te verlengen naar 48 cm d.m.v. het verlengkettinkje. De kralen zijn 4 mm doorsnede.
€ 13,90
Carneool summer vibes ketting
Subtiel collier van heldere oranje Carneool, de steentjes zijn 2 mm facet geslepen en het slotje is van zilver. Deze Carneool ketting is 44 cm lang.
€ 39,95
Chakra Rhudraksha mala ketting
Mala ketting met 108 kralen van Rhudraksha noten met 12 chakra kralen van deze edelstenen: Jaspis rood, Carneool, Agaat geel, Roze kwarts, Aquamarijn, Lapis Lazuli, Amethist, Tijgeroog, Maansteen, Calciet geel, Lepidoliet en Mokaiet.
€ 37,50
Jaspis rood ketting edelsteen wire
Ketting met sluiting van 84 cm lang met edelsteentjes rode Jaspis in een wire-wrap van zilverkleurig metaal. Let op! kleuren kunnen afwijken van de foto.
€ 4,95
Chakra splitketting cluster - nieuwe sluiting
Splitketting in de chakra kleuren, de stenen zijn geclusterd geregen met goudkleurige details. De splitstenen zijn ca. 5 tot 10 mm. De ketting is 44 cm lang en heeft een verlengketting van 5 cm.
€ 17,15
Jaspis rood mala ketting
Mala ketting van de edelsteen rode Jaspis, deze heeft 108 handgepolijste kralen van ca. 6-8 mm, met knoopjes tussen de kralen. Compleet handgemaakt!
€ 38,50
Chakra bar ketting
Bar ketting met splitstenen splitstenen in de Chakra-kleuren, de rij edelstenen is ca. 7,5 cm en de ketting is verstelbaar in maat. Het collier is verzilverd en nikkelvrij.
€ 7,95
Jaspis rood donuthanger 40 mm aan koord
Donuthanger van 40 mm aan koord met de edelsteen rode Jaspis. Het koord is verstelbaar in lengte. Prachtig sieraad voor elke dag.
€ 9,95