Splitkettingen K t/m Q - Edelstenen en Mineralen

Splitkettingen K t/m Q

De edelsteen splitkettingen worden door De Goudsbloem aangeboden met bijpassende splitarmbanden. We noemen deze kettingen ‘split’ omdat het ‘gebroken’ edelstenen betreft. Deze splitstenen worden vervolgens getrommeld en geregen aan een elastiek. Zo krijg je dus prachtige splitkettingen van vele soorten edelstenen en mineralen.
Kralenketting Malachiet 50 cm
Laatste items in voorraad
Mooie Malachiet kralenketting van 50 cm lang. De ketting heeft kralen van 1 - 1,5 cm.
€ 79,00
Summer vibes ketting Pyriet
Subtiele collier van goudkleurige Pyriet. De Pyriet steentjes zijn 2 mm facet geslepen.
€ 39,95
Splitketting Labradoriet smal
Splitketting van Labradoriet met smalle splitstenen. De Labradoriet splitstenen zijn ca. 5 tot 10 mm.
€ 8,00
Edelsteen ketting Onyx met zwart
Onyx kralenketting met zwarte glaskralen en goudkleurige tussenkralen. De Onyx ketting is verstelbaar.
€ 19,00
Labradoriet Ibiza love ketting
Labradoriet ketting met zilverkleurige tussenkraaltjes. Deze Labradoriet ketting is 45 cm lang en te verlengen naar 48 cm d.m.v. het verlengkettinkje. De kralen zijn 4 mm doorsnede.
€ 13,90
Peridoot summer vibes ketting
Subtiel collier van heldere Peridoot, de steentjes zijn 2 mm facet geslepen en het slotje is van zilver. Deze Peridoot ketting is 44 cm lang.
€ 49,95
Maansteen oranje summer vibes ketting
Subtiel collier van oranje Maansteen, de steentjes zijn 2 mm facet geslepen en het slotje is van zilver. Deze Maansteen ketting is 44 cm lang.
€ 49,95
Labradoriet summer vibes ketting
Subtiel collier van Labradoriet, de steentjes zijn 2 mm facet geslepen en het slotje is van zilver. Deze Labradoriet ketting is 44 cm lang.
€ 39,95
Hematiet ketting halve maan
Hematiet ketting van 6 mm tonkralen en een mooie 6 cm brede maanvormige hanger. De ketting heeft een handige draaisluiting en is 48 cm lang.
€ 5,25
Koraal ketting (imitatie) met Turkoois kralen
Ketting koraal met Turkoois kraaltjes ertussen. Staafvormige koraalkralen met groen/blauwe Turkoois kralen ertussen. Geregen aan een leren veter. Dit collier is 43 cm lang.
€ 15,60
Ketting Onyx / Koraal (imitatie)
Edelsteen ketting van Onyx en Koraal van 33-37 cm lang. De Onyx en Koraal kralen zijn 6 en 8 mm in doorsnede, de grotere Onyx kralen zijn 25x15 mm.
€ 24,50
Lavasteen ketting 10 mm met tussenkraal
Lavasteen ketting met zilverkleurige details, de kralen zijn oplopend in grootte van 6 tot 10 mm. Het collier is 49 cm lang en met 5 cm te verlengen.
€ 19,95
Labradoriet mala ketting
Mala ketting van de edelsteen Labradoriet, deze heeft 108 handgepolijste kralen van ca. 6-8 mm, met knoopjes tussen de kralen. Compleet handgemaakt!
€ 69,95
Onyx mala ketting
Mala ketting van de edelsteen Onyx, deze heeft 108 handgepolijste kralen van ca. 6-8 mm, met knoopjes tussen de kralen. Compleet handgemaakt!
€ 24,95