Splitkettingen R t/m Z - Edelstenen en Mineralen

Splitkettingen R t/m Z

De edelsteen splitkettingen worden door De Goudsbloem aangeboden met bijpassende splitarmbanden. We noemen deze kettingen ‘split’ omdat het ‘gebroken’ edelstenen betreft. Deze splitstenen worden vervolgens getrommeld en geregen aan een elastiek. Zo krijg je dus prachtige splitkettingen van vele soorten edelstenen en mineralen.
Ketting ovaal Toermalijn watermeloen 60 cm
Laatste items in voorraad
Mooie ketting met ovale Toermalijn watermeloen kralen. De Toermalijn watermeloen ketting is 60 cm lang en heeft een zilverkleurige sluiting. 
€ 75,00
Aanbieding!
Toermalijnkwarts splitketting
Prachtige splitketting van Toermalijnkwarts. De splitketting heeft splitstenen van ca. 5 tot 10 mm.
€ 11,98
Smaragd splitketting 85 cm met goudkleur
Laatste items in voorraad
Smaragd splitketting met goudkleurige tussenkralen. De Smaragd ketting is 85 cm lang en heeft geen slotje.
€ 36,00
Tijgeroog multiwire ketting
Prachtige Tijgeroog multiwire ketting. De ketting heeft Tijgeroog en glas kralen.
€ 19,50
Rozenkwarts Ibiza love ketting
Roze Kwarts ketting met zilverkleurige tussenkraaltjes. Deze Roze Kwarts ketting is 45 cm lang en te verlengen naar 48 cm d.m.v. het verlengkettinkje. De kralen zijn 4 mm doorsnede.
€ 13,90
Tijgeroog Ibiza love ketting
Tijgeroog ketting met zilverkleurige tussenkraaltjes. Deze Tijgeroog ketting is 45 cm lang en te verlengen naar 48 cm d.m.v. het verlengkettinkje. De kralen zijn 4 mm doorsnede.
€ 13,90
Saffier summer vibes ketting
Subtiel collier van Saffier, de steentjes zijn 2 mm facet geslepen en het slotje is van zilver. Deze Saffier ketting is 44 cm lang.
€ 89,95
Toermalijn oranje summer vibes ketting
Subtiele collier van oranje en groene Toermalijn. De steentjes zijn 2 mm facet geslepen en het slotje is van zilver. Deze Toermalijn ketting is 44 cm lang.
€ 49,95
Toermalijn watermeloen summer vibes ketting
Subtiel collier van roze en groene kleuren Toermalijn, de steentjes zijn 2 mm facet geslepen en het slotje is van zilver. Deze Toermalijn ketting is 44 cm lang.
€ 49,95
Toermalijn zwart summer vibes ketting
Subtiel collier van zwarte Toermalijn, de steentjes zijn 2 mm facet geslepen en het slotje is van zilver. Deze Toermalijn ketting is 44 cm lang.
€ 39,95