Staande engel 35 mm Sodaliet
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Staande engel 35 mm Sodaliet

Sodaliet engel van 35 mm hoog.

€ 10,20 Inclusief belasting

€ 8,43 Exclusief belasting

Omschrijving

Sodaliet engel van 35 mm hoog.

 

Sodaliet helpt je bij het terugvinden van je zelfvertrouwen, zelfrespect. Hij geeft je inzicht over jezelf en laat je realiseren dat je trouw wilt zijn aan jezelf. Hij zorgt voor een goede stofwisseling en hij bevordert de vloeistofopname in het lichaam. De steen versterkt de logica, het rationele denkvermogen en zorgt voor een objectieve blik gekoppeld aan een gezonde dosis intuïtie. Sodaliet ondersteunt het lymfestelsel en het immuunsysteem. Tevens bevordert de steen calcium opname waardoor de tanden, kiezen, botten en spieren versterkt worden.

 

Sodaliet helpt tegen klachten van de keel, zoals stembanden (heesheid), Sodaliet helpt ook goed tegen koorts en te hoge bloeddruk. Sodaliet zorgt ervoor dat belemmerende gedachten die te maken hebben met angsten en fobieën doorbroken worden. Helpt tegen slapeloosheid, hoofdpijn, benauwdheid, menstruatiepijn, overgangsproblemen, evenwichtstoornis, flauwvallen en hyperventilatie.

Datasheet
8718561031143
95 Items
8718561031143
Edelsteen
Sodaliet
Gewicht
0
04
Kleur
Blauw
Omschrijving
Sodaliet engel van 35 mm hoog.
Werking
Sodaliet helpt je bij het terugvinden van je zelfvertrouwen
zelfrespect. Hij geeft je inzicht over jezelf en laat je realiseren dat je trouw wilt zijn aan jezelf. Hij zorgt voor een goede stofwisseling en hij bevordert de vloeistofopname in het lichaam.