Sterrenbeeld armband Amethist - Vissen
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Sterrenbeeld armband Amethist - Vissen

Mooie kralen armband met Amethist kralen en zilveren details. Het armbandje heeft een sterrenbeeldbedeltje van Vissen. De armband is ca. 18 cm en weegt 15 gram. Het sterrenbeeld armbandje is geregen op elastiek.

€ 14,30 Inclusief belasting

€ 11,82 Exclusief belasting

Verzenden
Gratis verzending voor bestellingen van € 50,- in België en € 75,- in Nederland.
Omschrijving

Amethist sterrenbeeld Vissen armband kopen


Mooie kralen armband met Amethist kralen en zilveren details. Het armbandje heeft een sterrenbeeldbedeltje van Vissen. De armband is ca. 18 cm en weegt 15 gram. Het sterrenbeeld armbandje is geregen op elastiek.

De werking van de Amethist sterrenbeeld armband Vissen
Samen met Bergkristal en Roze Kwarts is Amethist één van de bekendste edelstenen die er is. Dat is natuurlijk niet voor niets! Amethist staat erom bekend dat het je hoofd helder maakt en zelfinzicht brengt, waardoor je leert eerlijk te kijken naar jezelf. Slechte gewoontes en verslavingen kun je daardoor erkennen en achter je laten. Het inzicht wat je kunt krijgen in je gevoelens helpt je om bepaalde ervaringen een plek te geven. Zo helpt de steen bij de verwerking van verdriet, boosheid, negatieve gedachtes en trauma’s. Ook bevordert Amethist spirituele groei en in edelstenentherapie wordt hij veel gebruikt tegen migraine en slaapproblemen. Amethist heeft een positieve werking op de bloedsomloop, bloedsamenstelling, zenuwstelsel, hart en vaten. De steen bevordert de concentratie, spiritualiteit, intuïtie, het gevoel van compassie en helpt de stilte in jezelf te vinden. De steen heeft een heilzame werking op hoofdpijnen, migraine, whiplash, slapeloosheid, nachtmerries, diabetes, slecht werkende alvleesklier, stress en nervositeit. Amethist kan reinigend werken op het lichaam, maar is ook zeer geschikt voor het zuiveren van ruimtes. De steen wordt onder andere gebruikt bij healing, meditatie, regressietherapie, massage en edelsteentherapie.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online
past deze Amethist armband perfect bij jouw outfit of heb jij behoefte aan de concentratie en de spiritualiteit die de Amethist te bieden heeft? Bestel de kralenarmband direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

Datasheet
8718226693792
60 Items
8718226693792
Edelsteen
Amethist
Gewicht
0
015 kg
Kleur
Paars
Omschrijving
Amethist kralen armbandje met een sterrenbeeld (vissen) bedeltje. Het armbandje is ca. 18 cm en geregen op elastiek.