Sterrenbeeld armband Aventurijn oranje - Maagd
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Sterrenbeeld armband Aventurijn oranje - Maagd

Aventurijn oranje sterrenbeeld armbandje van 18 cm lang. De armband heeft zilverkleurige details en een sterrenbeeldbedeltje (Maagd). De kralen zijn 8 mm.

€ 14,30 Inclusief belasting

€ 11,82 Exclusief belasting

Verzenden
Gratis verzending voor bestellingen van € 50,- in België en € 75,- in Nederland.
Omschrijving

Aventurijn oranje sterrenbeeld armband Maagd kopen


Aventurijn oranje sterrenbeeld armband van 18 cm. De Aventurijn oranje kralen zijn geregen op elastiek. De kralenarmband heeft zilverkleurige details en een bedeltje van het sterrenbeeld Maagd. De oranje Aventurijn armband weegt 18 gram en heeft 8 mm kralen.

De werking van de Aventurijn oranje sterrenbeeld armband
Aventurijn Oranje staat voor opgewektheid en ontspanning. Van Aventurijn Oranje wordt gezegd dat het je dromen verwezenlijkt. De steen bevordert ontspanning en opgewektheid. Het mineraal heeft een positieve werking op het bloed, de lever en de zintuigen. Ook stimuleert Aventurijn Oranje de levendigheid.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online
past deze oranje Aventurijn armband perfect bij jouw outfit of heb jij behoefte aan de ontspanning en opgewektheid die de Aventurijn te bieden heeft? Bestel de kralenarmband direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

Datasheet
8718226693853
24 Items
8718226693853
Edelsteen
Aventurijn
Gewicht
0
04
Kleur
Oranje
Omschrijving
Aventurijn oranje sterrenbeeld armbandje van 18 cm lang. De armband heeft zilverkleurige details en een sterrenbeeldbedeltje (Ma