Sterrenbeeld armband Howliet blauw - Boogschutter (bijgekleurd)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Sterrenbeeld armband Howliet blauw - Boogschutter (bijgekleurd)

Howliet blauw sterrenbeeld armbandje van 18 cm lang. De armband heeft zilverkleurige details en een sterrenbeeldbedeltje (Boogschutter). De kralen zijn 8 mm.

€ 14,30 Inclusief belasting

€ 11,82 Exclusief belasting

Verzenden
Gratis verzending voor bestellingen van € 50,- in België en € 75,- in Nederland.
Omschrijving

Howliet blauw sterrenbeeld armband Boogschutter kopen


Howliet blauw sterrenbeeld armband van 18 cm. De Howliet kralen zijn geregen op elastiek. De kralenarmband heeft zilverkleurige details en een bedeltje van het sterrenbeeld Boogschutter. De Howliet blauw armband weegt 18 gram en heeft 8 mm kralen.

De werking van de Howliet blauw sterrenbeeld armband
Het mineraal Howliet is wit met grijze aders, maar wordt soms blauw geschilderd (niet te verwarren met turkoois). Het is een sterk aardende steen die je helpt om met beide benen op de grond te blijven staan. Howliet werkt heilzaam bij spanning en stress. Het mineraal helpt om de hersenhelften te harmoniseren en bevordert de intuïtie en creativiteit. Howliet ondersteunt het geheugen en kan je helpen bij het studeren. Ook kan hij je leergieriger maken. Howliet brengt geduld en verdraagzaamheid met zich mee. Hij kan je beschermen tegen nachtmerries en kan verlichting geven bij spanningshoofdpijn. Omdat Howliet een silicaat is, wordt gezegd dat het de botten, gewrichten, nagels en het gebit kan versterken. Hij kan je ondersteunen bij slapeloosheid en nachtmerries en zou een heilzame werking hebben bij huidwondjes, huidirritaties en jeuk bij insectenbeten.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online
past deze Howliet blauw armband perfect bij jouw outfit of heb jij behoefte aan de creativiteit en leergierigheid die de blauwe Howliet te bieden heeft? Bestel de kralenarmband direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

Datasheet
8718226693884
25 Items
8718226693884
Edelsteen
Howliet
Gewicht
0
04
Kleur
Blauw
Omschrijving
Howliet blauw sterrenbeeld armbandje van 18 cm lang. De armband heeft zilverkleurige details en een sterrenbeeldbedeltje (Boogsc