Sugiliet edelsteen hanger
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Sugiliet edelsteen hanger

Ontdek de betoverende pracht van onze Sugiliet edelsteen hanger. Sugiliet, ook bekend als lavendeliet, is een zeldzame edelsteen die wordt gewaardeerd om zijn levendige paarse kleur en spirituele eigenschappen.

€ 11,69 Inclusief belasting

€ 9,66 Exclusief belasting

Omschrijving

Edelsteen hanger Sugiliet kopen

Ontdek de betoverende pracht van onze Sugiliet edelsteen hanger. Sugiliet, ook bekend als lavendeliet, is een zeldzame edelsteen die wordt gewaardeerd om zijn levendige paarse kleur en spirituele eigenschappen.

Onze Sugiliet edelsteen hanger is zorgvuldig vervaardigd om de natuurlijke schoonheid van de steen te benadrukken. Sugiliet staat bekend om zijn kalmerende energie en wordt geassocieerd met spirituele groei, intuïtie en het bevorderen van een gevoel van vrede.

Het dragen van een Sugiliet hanger kan u helpen bij het bevorderen van innerlijke rust, emotioneel evenwicht en het versterken van uw spirituele verbinding. Het mineraal Sugiliet (ook wel Luvuliet genoemd) helpt je met spirituele bescherming en zuivering. Het helpt je spirituele ervaringen te gronden en laat je je eigen problemen inzien. Sugiliet neemt twijfels weg en verlicht de geest. Sugiliet biedt tevens bescherming bij uittredingen.  Deze edelsteen wordt ook geassocieerd met het reinigen van de aura en het bevorderen van positieve energie.

Onze edelsteen hangers worden met zorg geselecteerd op basis van kwaliteit en vakmanschap. Elk stuk is met de hand gemaakt en met precisie geslepen, zodat u een prachtige en unieke hanger ontvangt.

Ervaar de betoverende energie van Sugiliet met onze edelsteen hanger. Of u nu uzelf wilt verwennen of een bijzonder cadeau zoekt, deze hanger is een perfecte keuze. Bestel vandaag nog en draag de kalmerende en spirituele kracht van Sugiliet bij u, terwijl u geniet van de prachtige paarse kleur en de positieve vibraties van deze betoverende edelsteen.

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Chakra

Hartchakra (4e) en Keelchakra (5e)

Sterrenbeeld 

Maagd (24 augustus - 22 september)

Verzorging

Sugiliet kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.

Datasheet
8718561005243
199 Items
8718561005243
Je bent misschien ook geïnteresseerd in