Tabiano bio-sulfur

Tabiano bio-sulfur

Tabiano bio-sulfur kopen

De producten in deze lijn helpen de huid om weer in balans te komen; ook hebben ze een normaliserend en talg-regulerende werking.

Ze zijn zacht, niet agressief en drogen de huid niet uit, dus worden ze ook goed verdragen door de normale of gemengde huid.

Een historisch gepatenteerd handelsmerk dat al vanaf begin 1900 in gebruik is, met een uitzonderlijk Art Deo beeldmerk dat hoog aangeschreven staat voor haar effect, originaliteit, inventiviteit en voor de combinatie van uiterst heldere en verrassend elegante kleuren geel, rood en groen.
De Supersapone Tabiano lijn kreeg bijval en waardering voor haar innovatieve formule, gebaseerd op de toepassing van zwavel voor cosmetische doeleinden.

Zwavel staat al eeuwenlang bekend om de antiseptische, talg-regulerende en samentrekkende eigenschappen ervan. Hierdoor wordt het een waardevol basismateriaal in cosmetica voor vettige huid en huid met acne.
Natuurkenner Tommaso Antonio Catullo schrijft in zijn 'Elements of mineralogy' (1833): 'Het medicinale gebruik van sulfur (zwavel) is veelzijdig en uitermate interessant. Het wordt gebruikt bij de behandeling van vele huidziekten, en toegepast in massageolie en smeersels voor op de huid…'
Het onderzoek van Pilogen (Tabiano, Italië) heeft de serie producten op zwavelbasis voortdurend verder ontwikkeld en verbeterd, in verschillende vormen: van Bio-sulphur tot Plant sulphur.
Bio-sulphur: biologisch opneembare vorm van zwavel die de werkzaamheid ervan vergroot, en waardoor cosmetica kunnen worden samengesteld zonder de karakteristieke zwavelgeur.
Plant sulphur: maakt gebruik van de aanwezigheid van zwavel in planteneiwitten en aminozuren. Deze zwavelhoudende stoffen bieden een aantal van de welbekende effecten van dit prachtige element.
Van nature een middel dat ons steeds weer versteld doet staan, waarvan de werkzaamheid geconcentreerd is en uiterst subtiele cosmetische huidproducten.

De voortdurend verbeterde kwaliteit en zorg, volgens hetgeen de moderne cosmetiek voorschrijft, hebben geleid tot de ontwikkeling van een nog steeds groeiende reeks producten, waaronder shampoos, crèmes en huidreinigers.

Aanbieding!-10%
Tabiano superzeep 125 g 4 stuks
Een stuk zeep met als basis zwavel en glycerine. Specifiek bedoeld voor de vette huid of huid met acne, en voor de persoonlijke hygiëne. Een bijzondere formule met essentiële Tea Tree olie.
€ 10,80
€ 12,00
Aanbieding!-10%
Tabiano bio-sulfur shampoo 250 ml 3 stuks
Voor degenen die ontevreden zijn met de gebruikelijke producten is hier een uitzonderlijke formule! Dankzij de innovatieve werking van bio-sulfur (zwavel) met zijn krachtige herstel van het evenwicht, worden uitstekende resultaten verkregen met betrekking tot verdraagbaarheid, reiniging, bescherming en zachtheid. Een nieuwe manier om je haar te wassen! Bijzonder geschikt voor het meer veeleisende haartype en veelvuldig wassen.
€ 12,15
€ 13,50
Aanbieding!-10%
Tabiano bio-sulfur douchegel 250 ml 3 stuks
Dankzij de innovatieve werking van bio-sulfur (zwavel) met zijn krachtige herstel van het evenwicht, is deze douchegel ideaal voor de dagelijkse reiniging van alle huidtypes. De bijzonder zachte formule van de gel reinigt diep, zonder de huid uit te drogen. De delicate geur geeft daarbij een langdurig gevoel van welzijn en comfort.
€ 12,15
€ 13,50