The stone of Vreugde (Tijgeroog)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

The stone of Vreugde (Tijgeroog)

Tijgeroog, The stone of vreugde. Het displaykaartje bev

€ 9,10 Inclusief belasting

€ 7,52 Exclusief belasting

Omschrijving

Tijgeroog, The stone of vreugde. Het displaykaartje bevat artikelinformatie en tevens een disclaimer.

 

Tijgeroog is een beschermende en inzichtgevende steen. Hij maakt je zelfbewuster en doelgerichter. Tijgeroog helpt je om overzicht te krijgen en informatie te integreren in je bewustzijn. Zeer geschikt ook voor studiedoeleinden. Hij geeft je vertrouwen en moed en helpt je om interne conflicten op te lossen. Tijgeroog vermindert besluiteloosheid, twijfels en verlegenheid, hij beschermt je tegen allerlei angsten en fobieën en zal helpen om geestelijke blokkades op te heffen.

 

Tijgeroog heeft een positieve werking op de ogen, oren, hart, de hersenen, de fijne motoriek zoals hand-oogcoördinatie, de bloedsomloop, keel, lever, maag, stoelgang, rug, heupen, knieën, enkels, geslachtsorganen en hij verbetert de stofwisseling. Tijgeroog versterkt de concentratie en intuïtie.

 

Tijgeroog heeft een heilzame werking op verkoudheid, astma, ademnood, keelpijn, bronchitis, longklachten, darmkrampen, buikpijn, spanningen, overprikkeldheid van het zenuwstelsel, hyperventilatie, hepatitis, levercirrose, bloedarmoede, ijzertekort, spierkrampen en persoonlijkheidsstoornissen.

Datasheet
8718226690999
14 Items
8718226690999
Edelsteen
Tijgeroog
Gewicht
0
05
Kleur
Bruin
Omschrijving
The stone of vreugde. Het displaykaartje bevat artikelinformatie en tevens een disclaimer.
Tijgeroog
Werking
Tijgeroog is een beschermende en inzichtgevende steen. Hij maakt je zelfbewuster en doelgerichter. Tijgeroog helpt je om overzic
Tijgeroog is een beschermende en inzichtgevende steen. Hij maakt je zelfbewuster en doelgerichter. Tijgeroog helpt je om overzicht te krijgen en informatie te integreren in je bewustzijn. Zeer geschikt ook voor studiedoeleinden. Hij geeft je vertrouwen en