Thee Fiore d'Oriente Biologisch

Thee Fiore d'Oriente Biologisch

Losse biologische kruidenthee van Fiore d'Oriente, speciaal samengesteld voor het in evenwicht brengen van de Chakra's.

Chakra Thee Fiore d'Oriente Biologisch kopen

Het is belangrijk om onze Chakra's in balans te houden, dus we moeten op verschillende fronten werken en ze constant allemaal gebruiken.
De middelen die we beschikbaar hebben: yoga, mantra's, affirmaties, kleuren, parfums, voedingsmiddelen en dranken.

Kruidenthee voor chakra's is een geweldig hulpmiddel om ons energiesysteem opnieuw in balans te brengen. De mengsels zijn uitsluitend samengesteld uit planten afkomstig van hoogwaardige biologische gewassen.

Bij Fiore D'Oriente volgen ze de volledige productieketen van de zaadbank tot de verpakking in verzegelde enveloppen, om ze te beschermen tegen besmetting en breng ze naar ons zo vers als ze net zijn geoogst.

Wij bieden ook een mooi assortiment thee accessoires aan zoals, theemokken en theekannen en Japanse Tetsubin theepotten

Fiore d'Oriente Biologische thee 7e chakra
Losse biologische kruidenthee, voor het in evenwicht brengen van Chakra 7: Sahasrara.Met engelwortel, salie, roos, lavendel, centella (Aziatische waternavel).
€ 14,80
Fiore d'Oriente Biologische thee 5e chakra
Losse biologische kruidenthee, voor het in evenwicht brengen van Chakra 5: Vishudda.Met lavendel, meidoorn, eucaluptus, citroenmelisse, weegbree.
€ 14,80
Fiore d'Oriente Biologische thee 4e chakra
Laatste items in voorraad
Losse biologische kruidenthee, voor het in evenwicht brengen van Chakra 4: Anahata.Met roos, lavendel, limoen, passiebloem, achillea.
€ 14,80
Fiore d'Oriente Biologische thee 1e chakra
Laatste items in voorraad
Losse biologische kruidenthee, voor het in evenwicht brengen van Chakra 1: Muladhara.Met paardenbloem, cichorei, klis en zoethout.
€ 14,80