Thee Numi biologisch

Thee Numi biologisch

Numi thee - De meest zuivere thee op aarde


Kwaliteit van het hele blad:
Thee Numi biologisch van het hele blad. Geen bitter smakend theepoeder. Elk theezakje geeft zo de kwaliteit van losse thee, vol en rijk van smaak.


Geen toegevoegde oliën of smaakstoffen:
Voor het maken van de “puurste thee ter wereld” gebruikt Numi alleen echt fruit, bloemen en kruiden. Zonder toevoeging van oliën of smaakstoffen die gebruikelijk zijn in de reguliere handel. Dit maakt een unieke biologische thee met een pure smaak. Thee Numi biologisch

Biologisch en Fair Trade:
Met een passie voor mensen en nieuwe ervaringen, reist het Numi Team naar de thee producerende landen en betrekt zijn thee en kruiden direct van de telers. Dit verzekert Numi van de meest verse en in het seizoen geplukte ingrediënten. Numi thee en kruiden zijn gecertificeerd BIOLOGISCH, Fair Trade, Kosher en Halal.

Afbreekbare theezakjes:
Numi theezakjes zijn volledig biologisch afbreekbaar. Numi volgt niet de trend van ‘silky’ doorzichtige theezakjes van nylon of polyester. Deze zijn niet afbreekbaar. De theezakjes zijn geheel composteerbaar en dus vriendelijk voor mens en milieu.

Wij bieden ook een mooi assortiment thee accessoires aan zoals, theemokken en theekannen en Japanse Tetsubin theepotten

Numi Biologische Thee Numi's Selection 4 stuks
Een assortiment van 9 heerlijke varianten biologische zwarte, groene, witte, pu-erh thee en infusies van kruiden en specerijen. Op basis van 100% échte ingredienten met een volle en rijke smaak.
€ 17,56
Numi Biologische Thee Aged Earl Grey 4 stuks
Premium Assam zwarte thee doortrokken met écht Italiaans Bergamot fruit. Op basis van 100% échte ingredienten met een volle en rijke smaak. Gecertificeerd biologisch en Fair Trade.
€ 15,96
Numi Biologische Thee Golden Chai 4 stuks
Zwarte Assam thee zoals deze in India wordt gedronken met echte stukjes kaneel, gember, anijs en kardemom. Op basis van 100% échte ingredienten met een volle en rijke smaak. Gecertificeerd biologisch en Fair Trade.
€ 15,96
Numi Biologische Groene Thee Jasmijn 4 stuks
Een lichte en heerlijk geurende groene thee, doortrokken met echte Jasmijn bloemen. Op basis van 100% échte ingredienten met een volle en rijke smaak. Gecertificeerd biologisch en Fair Trade.
€ 15,96
Numi Biologische Groene Thee Maté Citroen 4 stuks
De 'Yerba Maté' uit Zuid-Amerika met citroenmelisse geven een frisse citroensmaak aan deze groene thee. Op basis van 100% échte ingredienten met een volle en rijke smaak. Gecertificeerd biologisch.
€ 15,96
Numi Biologische Witte Thee Roos 4 stuks
Echte rozenblaadjes geven deze in het voorjaar geplukte witte thee een uitdagend zoete smaak. Op basis van 100% échte ingrediënten met een volle en rijke smaak. Gecertificeerd biologisch en Fair Trade.
€ 15,96
Numi Biologische Kruidenthee Rooibos 4 stuks
Een volle, zacht zoete Zuid-Afrikaanse rooibos, rijk aan anti-oxidanten is een traktatie voor iedere thee liefhebber. Op basis van 100% échte ingredienten met een volle en rijke smaak. Gecertificeerd biologisch.
€ 15,96
Numi Biologische Kruidenthee Marokkaanse Munt 4 stuks
Marokkaanse munt, smaakt als vers geplukte munt. Verfrissend, de hele dag door. Ook heerlijk na de maaltijd ter ondersteuning van de spijsvertering. Op basis van 100% échte ingredienten met een volle en rijke smaak. Gecertificeerd biologisch en Fair Trade.
€ 15,96
Numi Biologische Kruidenthee Kamille Citroen 4 stuks
Een heerlijk rustgevende melange van zachte kamille uit Egypte en kruidige citroenmirte uit de Australische regenwouden. Op basis van 100% échte ingrediënten met een volle en rijke smaak. Gecertificeerd biologisch en Fair Trade.
€ 15,96
Numi Biologische Kurkuma Thee Three Roots 4 stuks
Turmeric, beter bekend als Kurkuma of Geelwortel gecombineerd met gember, zoethout en roos geeft deze thee een exotische smaakbeleving. Op basis van 100% échte ingrediënten met een volle en rijke smaak. Gecertificeerd biologisch.
€ 15,96
Numi Biologische Kurkuma Thee Amber Sun 4 stuks
Turmeric, beter bekend als Kurkuma of Geelwortel samen met rooibos, kardamom en kaneel maakt een heerlijke zacht-zoet smakende thee. Op basis van 100% échte ingrediënten met een volle en rijke smaak. Gecertificeerd biologisch.
€ 15,96
Numi Biologische Kruidenthee Sweet Night 4 stuks
Gecertificeerde Fair Trade en Biologische kruidenthee met kamille, lavendel, zoethout en valeriaan. Op basis van 100% échte ingrediënten met een volle en rijke smaak. Klimaat neutraal geproduceerd.
€ 15,96
Numi Biologische Kruidenthee Ginger Lemon 4 stuks
Gecertificeerde Fair Trade en Biologische kruidenthee met citroen, gember, zoethout en venkel. Op basis van 100% échte ingrediënten met een volle en rijke smaak. Klimaat neutraal geproduceerd.
€ 15,96