Theelichthouders - Edelstenen en Mineralen

Theelichthouders

We noemen het theelichthouders maar ze worden eigenlijk nooit ingezet voor theedoeleinden. Het zijn eigenlijk sfeerlichten. In het materiaal is een gat geboord ter grootte van een waxinekaarsje. Wanneer je deze aansteekt geeft het de houder een mooie zachte gloed welke de ruimte verlicht. Deze theelichthouders worden het hele jaar goed verkocht. Maar in de donkere maanden worden zij extra veel verkocht. We hebben theelichthouders in de volgende mineralen zoals:

- Apofyliet
- Himalaya Zoutsteen
- Bergkristal
- Roze kwarts
- Seleniet
- Agaat

Al deze verschillende soorten mineralen zijn door hun bijzondere eigenschappen geschikt voor theelichthouders. Je kunt dan ademloos genieten van deze bijzondere theelichthouders en ze zijn volledig veilig in gebruik.

Zoutsteen theelichthouder groot
Zoutsteen theelichthouder, grote theelichthouders, tussen 1 en 1,5 kg. per stuk. Let op, nieuwe partij wordt geleverd zonder doosje!
€ 7,95
Agaat blauw theelichthouder (gekleurd)
Theelichthouder van de edelsteen Agaat. Deze kleur is kunstmatig, de theelichten zijn ca. 8-9 cm hoog. Het product kan afwijken van de foto.
€ 38,95
Agaat paars theelichthouder (gekleurd)
Theelichthouder van de edelsteen Agaat. Deze kleur is kunstmatig, de theelichten zijn ca. 8-9 cm hoog. Het product kan afwijken van de foto.
€ 38,95
Agaat roze theelichthouder (gekleurd)
Theelichthouder van de edelsteen Agaat. Deze kleur is kunstmatig, de theelichten zijn ca. 8-9 cm hoog. Het product kan afwijken van de foto.
€ 38,95
Agaat groen theelichthouder (gekleurd)
Verrijk je leefruimte met de natuurlijke pracht van onze Groene Agaat Theelichthouder. Deze met zorg geselecteerde agaat, in een levendige groene tint, biedt niet alleen een adembenemende visuele esthetiek maar ook een uniek en sfeervol accent aan je interieur.
€ 38,95
Zoutsteen yin yang theelichthouder
Breng balans en harmonie in je huis met onze Zoutsteen Yin Yang Theelichthouder. Dit unieke decoratieve stuk combineert de tijdloze symboliek van Yin en Yang met de natuurlijke pracht van Himalayazout, waardoor een serene en rustgevende sfeer ontstaat.
€ 27,90
Zoutsteen bol theelichthouder
Transformeer je ruimte in een oase van warmte en rust met onze Zoutsteen Bol Theelichthouder. Dit unieke en sfeervolle decoratieve stuk biedt niet alleen een prachtige ambiance, maar ook de voordelen van natuurlijk Himalayazout voor een ontspannende en gezonde leefomgeving.
€ 23,60
Zoutsteen grijs theelichthouder
Zoutsteen theelichthouder in grijze kleur, ca. 600 gram tot 1 kilo zwaar. Kleuren kan variëren zoals je op de foto's ziet.
€ 8,90
Aragoniet (Onyxmarmer) theelichthouder klein rond
Ontdek de tijdloze elegantie van onze Aragoniet (Onyxmarmer) theelichthouder in klein rond formaat, een subtiel stuk dat niet alleen sfeervol licht brengt in je ruimte, maar ook een vleugje natuurlijke schoonheid toevoegt. Deze exclusieve kleine theelichthouder is vervaardigd uit hoogwaardig Aragoniet, ook bekend als Onyxmarmer, en biedt een verfijnde en toch opvallende toevoeging aan je interieur.
€ 9,00
Aragoniet (Onyxmarmer) theelichthouder schildpad
Ontdek de serene schoonheid van onze Aragoniet (Onyxmarmer) theelichthouder in de vorm van een schildpad, een betoverend stuk dat niet alleen warmte en licht toevoegt aan je ruimte, maar ook een vleugje natuurlijke elegantie brengt. Deze exclusieve theelichthouder is vervaardigd uit hoogwaardige Aragoniet, ook wel bekend als Onyxmarmer, en wordt geleverd in de charmante vorm van een schildpad.
€ 21,90
Calciet geel theelichthouder
Ontdek de zonnige uitstraling van onze theelichthouder van gele calciet, een stralend stuk dat niet alleen je interieur verlicht, maar ook een warme en positieve sfeer toevoegt. Deze unieke theelichthouder is vervaardigd uit hoogwaardige gele calciet, waardoor elk stuk een prachtig kunstwerk is met zijn eigen karakteristieke nuances.
€ 28,50