Theelichthouders - Edelstenen en Mineralen

Theelichthouders

We noemen het theelichthouders maar ze worden eigenlijk nooit ingezet voor theedoeleinden. Het zijn eigenlijk sfeerlichten. In het materiaal is een gat geboord ter grootte van een waxinekaarsje. Wanneer je deze aansteekt geeft het de houder een mooie zachte gloed welke de ruimte verlicht. Deze theelichthouders worden het hele jaar goed verkocht. Maar in de donkere maanden worden zij extra veel verkocht. We hebben theelichthouders in de volgende mineralen zoals:

- Apofyliet
- Himalaya Zoutsteen
- Bergkristal
- Roze kwarts
- Seleniet
- Agaat

Al deze verschillende soorten mineralen zijn door hun bijzondere eigenschappen geschikt voor theelichthouders. Je kunt dan ademloos genieten van deze bijzondere theelichthouders en ze zijn volledig veilig in gebruik.

Alabaster Calciet Theelichthouder
Mooi kleine ovale theelichthouder van Alabaster Calciet met een hoogte van 8 cm. Het gewicht is 300-350 gram.
€ 35,99
Zandsteen theelichthouder
Laatste items in voorraad
Theelichthouder Zandsteen, afmetingen zijn 6,5 cm doorsnede en 5 cm hoog. Vindplaats Utah Amerika.
€ 24,75
Aragoniet theelichthouder hart
Theelichthouder van de half-edelsteen Aragoniet in de vorm van een hart. Ca. 10x11 cm in formaat.
€ 21,90
Zoutsteen grijs theelichthouder
Zoutsteen theelichthouder in grijze kleur, ca. 600 gram tot 1 kilo zwaar. Kleuren kan variëren zoals je op de foto's ziet.
€ 8,90
Agaat roze theelichthouder (gekleurd)
Theelichthouder van de edelsteen Agaat. Deze kleur is kunstmatig, de theelichten zijn ca. 8-9 cm hoog. Het product kan afwijken van de foto.
€ 33,95
Agaat blauw theelichthouder (gekleurd)
Laatste items in voorraad
Theelichthouder van de edelsteen Agaat. Deze kleur is kunstmatig, de theelichten zijn ca. 8-9 cm hoog. Het product kan afwijken van de foto.
€ 32,95
Zoutsteen theelichthouder groot
Zoutsteen theelichthouder, grote theelichthouders, tussen 1 en 1,5 kg. per stuk. Let op, nieuwe partij wordt geleverd zonder doosje!
€ 6,75