Therapeuten - Edelstenen en Mineralen

Therapeuten

Bij De Goudsbloem hebben wij een hele collectie therapeut artikelen. Van elke edelsteen of elk mineraal is de werking ervan bekend

Disclaimer:

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Subcategorieën

Chakra-artikelen

Chakra’s

Chakra is Sanskriet voor ‘wiel’ en betekent wiel van energie. Het zijn de energiecentra in je lichaam. Het zijn ronddraaiende energiecentra, die de energiestromen binnen het menselijke bioveld reguleren. De chakra’s zijn het centrum van levenskracht, elk van deze chakra’s stelt een aspect voor van het bewustzijn dat kenmerkend is voor ons leven. Elke chakra vertegenwoordigt een stadium binnen het continuüm van geest en materie.

Het zijn de verschillende gebieden in je leven:
1e chakra : overleven – kracht
2e chakra : emotioneel evenwicht
3e chakra : wilskracht
4e chakra : onvoorwaardelijke liefde
5e chakra : communicatie – creativiteit
6e chakra : intuïtie – wijsheid – inzicht
7e chakra : spiritualiteit

Guasha

Guasha massagestenen kopen

Gua Sha betekent letterlijk 'schrapen' van 'ziekten door gestagneerde energie'. Dit is een Chinese massagetechniek waarbij er met stenen over de huid wordt geschraapt. Met deze methode behandel je de huid waar blokkades behandelt moeten worden. Deze techniek laat rode verkleuringen op de hui achter, hoe erger de blokkade, hoe heftiger de kleur. De huid wordt hierbij niet beschadigd en de verkleuringen trekken weg binnen 2 tot 6 dagen. Een verandering is meteen te merken. Deze Guasha therapie kan ingezet worden tegen veel klachten,

De Guasha gepolijste edelstenen worden vooral gemaakt van amethist, jade en rozenkwarts. Volgens de Chinese guasha traditie zouden deze edelstenen de negatieve energie verwijderen en de levensenergie of Chi terug in balans brengen.

De Guasha vormen

De verschillende guasha vormen zijn: hart, wolk, letter S, vis, kam en wolk. Voor je gezicht gebruik je de hartvorm. De rechthoekige guasha schraper kan je gebruiken voor de lange rugspieren. Voor het afvoeren van afvalstoffen kan je het kammetje gebruiken op de hoofdhuid.

Waarom een Guasha steen gebruiken

Elke dag voert ons lichaam schadelijke stoffen af. De schadelijke stoffen komen vooral voort uit stress, alcohol, voeding en straling. Wanneer deze stoffen niet voldoende worden uitgescheiden kunnen er lichamelijke problemen ontstaan. Gevolgen hiervan zijn onder andere verzuring, problemen met de gewrichten, hoofdpijn, overladen lever, enz... Hierdoor stroomt ook de energie niet meer zo goed wat kan leiden tot vermoeidheid.

Hoe gebruik je de Gua Sha stenen

Voor je begint met de Guasha tool, breng je een huidolie of massageolie aan. Je beweegt de gladde kant van de steen langs de spieren over de huid en dit in één richting en in bewegingen van ongeveer 15 cm lang. Waar de blokkades zitten verschijnen de rode plekken of Sha op de huid. Hoe erger de blokkade, hoe heftiger de kleur. Je huid zal niet beschadigd zijn en ook niet pijnlijk aanvoelen. De huid verkleuringen verdwijnen binnen de 2 tot 6 dagen.

Massage-artikelen

Massage producten kopen

Massage producten worden gebruikt om het lichaam te ontspannen en te ontgiften. In verschillende holistische therapeuten zoals acupressuur, shiatsu, chakra-balancing, guasha worden edelstenen gebruikt. De edelstenen ondersteunen het energetische effect van de desbetreffende behandeling. Je kan ook massageolie gebruiken, al dan niet met bepaalde etherische oliën. Voor een aangenaam gevoel maak je de olie eerst warm.

Verschillende soorten Massageproducten

Guasha

In de Chinese massagetechniek worden guasha schrapers gebruikt. Bij deze massagetechniek wordt er met edelstenen massage vormen over de huid geschraapt zodat afvalstoffen vrijkomen. Hierbij zal de huid rood worden wat na enkele dagen al wegtrekt

Helende knuffelstenen of oplegstenen

Deze gepolijste stenen worden op het lichaam gelegd om de energie te beïnvloeden en terug perfect te laten stromen. Voor de chakra-balancing hebben we ook setjes.

Massage Staven, Griffels en Sticks

Massage Staven worden zowel in edelsteen als in Orgoniet gemaakt. Vooral gebrukt om negatieve energie te verwijderen. Griffels zijn gepolijste edelstenen met een afgeronde punt. Massage sticks zijn gepolijste stenen in ergonomische vorm. Deze massage producten worden gebruikt voor bepaalde massagetechnieken zoals reflexologie, shiaatsu, meridiaantherapie en chakra therapie.

Vergeet niet na een behandeling de stenen te zuiveren en terug op te laden.

Disclaimer:

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Yoni massage

Yoni Massage kopen

Yoni massage is het aanraken in het gebied van de Yoni op een liefdevolle manier. Je kan de massage bij jezelf doen of door een yoni therapeut. Voor Yoni massage worden edelstenen Yoni eieren, Yoni sticks en Yoni griffels gebruikt.

De Yoni eieren en sticks worden vooral inwendig gebruikt. De Yoni griffels worden toegepast bij de massage van huid en buik.

Wat betekent Yoni

Het woord Yoni betekent in het Sanskriet vrouwelijke voortplantingsorganen en bron van het leven en ook de vrouwelijke energie. Bij Yoni therapie horen ook het spirituele, mentale en emotionele aspecten bij. De massage van de Yoni wordt gezien als ritueel of massage zowel voor de binnen als de buitenkant.

Disclaimer:

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!Nieuw
Handsteen Lapis lazuli
Handsteen van Lapis Lazuli. De handsteen is ca. 6,5 cm en weegt ca. 80 gram.
€ 22,00
Nieuw
Rookkwarts pendel druppel
Rookkwarts druppel pendel van ca. 2 tot 3 cm lang. De pendel wordt geleverd met kettinkje.
€ 9,60
Calciet Strawberry handsteen
Handsteen van Calciet Strawberry uit Pakistan met afmetingen van 6-8 cm en een gewicht van ca. 100gram.
€ 16,95
Palmsteen Agaat bloem
Laatste items in voorraad
Palmsteen agaat bloem van ca. 7 cm lang en 5,5 cm breed.
€ 18,50
Chakra splitarmband met slotje
Chakra armbandje van 17 cm in de stenen Amethist, Ioliet, Topaas, Peridoot, Citrien, Carneool en Granaat. Het slotje is van nikkelvrij materiaal.
€ 4,80
Chakra merkabah set in houten doosje
Chakra set van merkabah steentjes van ca. 15 mm groot, 7 verschillende halfedelstenen. Let op! De stenen kunnen qua kleur afwijken van de foto, iedere set is uniek.
€ 59,90
Guasha schraper S-vorm Aventurijn groen (synth)
Guasha schraper gemaakt van synthetische groene Aventurijn (composiet). Gebruik deze door over je huid te schrapen en zo je lichaam te helpen met het afvoeren van afvalstoffen.
€ 5,00
Guasha schraper rechthoek Aventurijn groen (synth)
Guasha schraper gemaakt van synthetische groene Aventurijn (composiet). Gebruik deze door over je huid te schrapen en zo je lichaam te helpen met het afvoeren van afvalstoffen.
€ 5,00
Handsteen Seleniet 6-7 cm lotus
Seleniet edelsteen handsteen van 6 tot 7 cm in lengte. Deze Seleniet heeft een gravure van een lotus. De steen kan gebruikt worden bij meditatie of opladen van andere stenen.
€ 14,95
Handsteen Seleniet 6-7 cm levensbloem
Handsteen Seleniet 6-7 cm levensbloem van ca. 100g. Deze Seleniet handsteen komt uit Marokko. De steen kan bij meditatie worden gebruikt of om andere stenen op te laden.
€ 14,95
Seleniet oplaadsteen zeskant levensbloem
Zeshoekige oplaadsteen van ca. 7x7,5 cm van Seleniet met gravure van een levensbloem. Ideaal om kleine steentjes op te leggen om op te laden. Herkomst Marokko en ca. 100 gram.
€ 14,95
Seleniet oplaadsteen zeskant levensboom
Zeshoekige oplaadsteen van ca. 7x7,5 cm van Seleniet met gravure van een levensboom. Ideaal om kleine steentjes op te leggen om op te laden. Herkomst Marokko en ca. 100 gram.
€ 15,50
Seleniet oplaadsteen rond 10 cm
Ronde oplaadsteen van de edelsteen Seleniet in heel heldere kwaliteit. Ideaal om kleine steentjes op te leggen om op te laden. Herkomst Marokko. Gewicht ca. 230 gram
€ 12,20
Seleniet oplaadsteen vierkant levensbloem
Vierkante oplaadsteen van de edelsteen Seleniet met een gravure van een levensbloem. Ca. 10cm breed. Ideaal om kleine steentjes op te leggen om op te laden. Herkomst Marokko. Gewicht ca.280g
€ 15,50
-5%
Calciet geel A zaksteen Madagaskar
Zaksteen of oplegsteen van gele Calciet, het formaat van deze Calciet is ca. 4 tot 5 cm. De vindplaats van deze gele Calciet is Madagaskar.
€ 9,45
€ 9,95
Chakra kaars
Deze prachtige chakrakaars heeft 100 branduren. Elke chakralaag bevat ook zijn eigen chakrasteentje.
Handsteen Calciet mangano
Edelsteen handsteen van Mangano Calciet van ca. 40 tot 60 mm en ca. 90 gram. Deze Mangano Calciet komt uit Afghanistan.
€ 14,95
Serpentijn Jade guasha massage schraper hart groot
Guasha schraper van de edelsteen Jade (Serpentijn). Gebruik deze door over je huid te schrapen en zo je lichaam te helpen met het afvoeren van afvalstoffen. Deze Jade guasha is ca. 90 x 55 mm en ca. 50 gram.
€ 17,95
Yoni ei Roze kwarts 45 mm B-keus
B-keus van een Yoni ei in de edelsteen Roze kwarts in 45 mm, dit ei kan breuklijntjes en butsjes bevatten en/of niet mooi gepolijst zijn, gewicht ca. 75 gram.
€ 9,00
Yoni ei top geboord - Serpentijn Jade 45x33 mm
Yoni massage ei van Jade van 45x33 mm, handgeslepen, boring in de punt van het ei. Wordt geleverd in een leuk doosje. Een yoni ei ook wel tantra ei of energie-ei genoemd. Gewicht ca. 100 gr.
€ 23,15
Yoni ei top geboord - Bergkristal 45x30 mm
Yoni ei van Bergkristal. Wordt ook wel tantra ei of energie-ei genoemd. Het ei is van links naar rechts in de top geboord met een boorgat van ca. 1,5 mm. Formaat is 45x30 mm en wordt geleverd in een handig doosje. Gewicht ca. 100 gram.
€ 14,30