Tibetaanse stone craft

Tibetaanse stone craft

Stenen reliëfs (leisteen, rotssteen, Mani steen), met de hand uitgehakt, met afbeeldingen en/of mantra's.

Het formaat wordt steeds vermeld.
Mani steen Om Mani Padme Hum
Grote, met de hand gebeeldhouwde zwerfkei met de mantra Om Mani Pad Me Hum.Het is een Tibetaanse traditie om de mantra van Chenrezig uit te hakken in stenen, maar ook afbeeldingen van Boeddha, Tara, Zambhala enz. Tibetanen geloven stellig dat dit positieve energie creëert en bescherming biedt. De wind verspreidt de positieve energie ervan naar alle windstreken.
€ 17,26
Leisteen reliëf Boeddha
Met de hand gebeeldhouwd leisteen reliëf met de Boeddha.Het is een Tibetaanse traditie om de mantra van Chenrezig uit te hakken in stenen, maar ook afbeeldingen van Boeddha, Tara, Zambhala enz. Tibetanen geloven stellig dat dit positieve energie creëert en bescherming biedt. De wind verspreidt de positieve energie ervan naar alle windstreken. Men kan deze afbeelding ook aan de muur hangen.
€ 24,80
Leisteen reliëf Witte Tara
Met de hand gebeeldhouwd leisteen reliëf met de Witte Tara.Het is een Tibetaanse traditie om de mantra van Chenrezig uit te hakken in stenen, maar ook afbeeldingen van Boeddha, Tara, Zambhala enz. Tibetanen geloven stellig dat dit positieve energie creëert en bescherming biedt. De wind verspreidt de positieve energie ervan naar alle windstreken. Men kan deze afbeelding ook aan de muur hangen.
€ 24,80
Leisteen reliëf Groene Tara
Met de hand gebeeldhouwd leisteen reliëf met de Groene Tara.Het is een Tibetaanse traditie om de mantra van Chenrezig uit te hakken in stenen, maar ook afbeeldingen van Boeddha, Tara, Zambhala enz. Tibetanen geloven stellig dat dit positieve energie creëert en bescherming biedt. De wind verspreidt de positieve energie ervan naar alle windstreken. Men kan deze afbeelding ook aan de muur hangen.
€ 24,80
Leisteen reliëf Bloem des Levens
Met de hand gebeeldhouwd leisteen reliëf met bloem des levens symbool.Men kan deze afbeelding aan de muur hangen.
€ 39,16