Toermalijn groen in Bergkristal trommelstenen (mt2-3) per gram
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Toermalijn groen in Bergkristal trommelstenen (mt2-3) per gram

Toermalijn groen in Bergkristal trommelstenen. De prijs

€ 0,18 Inclusief belasting

€ 0,15 Exclusief belasting

Minimale afname van het product is 100.
Omschrijving

Bergkristal

Bergkristal is een sterk genezende steen die helpt tegen allerlei kwalen. Ook staat deze steen er om bekend dat het de werking van andere stenen versterkt. Hij werkt zuiverend en beschermt de aura tegen straling, reinigt de chakra's en brengt ze weer in balans. Bergkristal reguleert de energiestroom en geeft vitaliteit. Hij verlicht je van angsten en schenkt je innerlijke stabiliteit. 

De fysieke, emotionele en spirituele werking van Bergkristal

Klachten verminderen: 

Bergkristal heeft een heilzame werking op abcessen (uitwendig), migraine, krampen, menstruatieklachten, (rug) pijn, spit, brandende voeten, buikloop, griep, maagstoornissen, oogaandoeningen, ooraandoeningen, angina, winterhanden,  (zenuw) ontstekingen en epilepsie. Hij vermindert bloedingen, zwellingen, heuppijnen, heimwee, huiduitslag, jeuk, jeugdpuistjes, haaruitval, leverklachten en zweetvoeten. Elixer van bergkristal van bergkristal helpt tegen aambeien (uitwendig toepassen). Bergkristal helpt tegen depressie, slapeloosheid, besluiteloosheid en vermindert angsten.

Eigenschappen bevorderen: 

Bergkristal bevordert base-zuur evenwicht, werkt bloedzuiverend en heeft een sterk genezende werking in het algemeen, geeft vitaliteit, reinigt lichaam en geest, geeft volharding, helpt met geduld krijgen en hij zorgt voor inwendig reiniging en ontslakking. De steen stimuleert borstvoeding en botbreuk-groei. Bergkristal versterkt het hart en het immuunsysteem. Hij versterkt de concentratie en bevordert het helder denken. Bergkristal maakt je onpartijdig en helpt je bij het oplossen van problemen, maakt je liefdevol en schenkt balans en harmonie. 

Datasheet
8718226690234
938 Items
8718226690234
Edelsteen
Toermalijn
Gewicht
0
001
Kleur
Groen / wit
Omschrijving
Toermalijn groen in Bergkristal trommelstenen. De prijs is per gram. Bestel minimaal 50 gram. Formaat: 15 - 30 mm
Werking
Toermalijn beschermt tegen negatieve energie en zet negatieve gedachten om in positieve. Toermalijn brengt lichaam en geest in balans. Deze balans geeft ontspanning
zelfvertrouwen en vermindert angst en verdriet. Toermalijn heeft een sterke kracht tegen