Trommelstenen

Trommelstenen

Ruime keuze Trommelstenen zoals, Amethist, Bergkristal, Carneool, Rozenkwarts, Shungiet, Toermalijn, Tijgeroog, Sodaliet,...

Trommelstenen kopen

Trommelstenen zijn gepolijste en getrommelde edelstenen. Wegens hun gladde vorm worden ze vaak knuffelstenen genoemd. Trommelstenen worden vaak in de broekzak gestoken, worden dikwijls gebruikt voor energiewerk en bij chakra-healings.

Dalmatiër jaspis trommelstenen A kwaliteit (±1.5-3.5 cm) - ±250 gr
Dalmatiër Jaspis heeft een grondende werking staat bekend om zijn beschermende en helende eigenschappen. De trillingsenergie is langzaam, maar zeer effectief en voor gebruik op de langere termijn. Ondersteuning van familiebanden en loyaliteit, kalmerende invloed op kinderen en dieren. (*)
€ 11,10
Pyriet trommelstenen A kwaliteit (±1.5-3.5 cm) - ±300 gr
Pyriet vertegenwoordigt rijkdom, geld, overvloed en voorspoed. Het is een geweldige steen om positieve energie aan te trekken voor je bedrijf door simpelweg een pyriet steen op je bureau in een werkruimte of kantoor te plaatsen.
€ 16,80
Zonnesteen trommelstenen A kwaliteit (±1.5-3.5 cm) - ±300 gr
Ontdek de warme gloed van onze Zonnesteen trommelstenen A kwaliteit - een stralende reis naar vreugde en vitaliteit! Onze zorgvuldig geselecteerde Zonnesteen stenen, met precisie getrommeld voor een gladde afwerking, onthullen niet alleen de unieke eigenschappen van deze prachtige steen, maar brengen ook een vleugje zonneschijn en positieve energie in je leven.
€ 12,05
Fluoriet trommelstenen A kwaliteit (±1.5-3.5 cm) - ±200 gr
Fluoriet werkt vooral op het hartchakra. Het is een stabiliserende steen die het emotionele evenwicht en de balans tussen hoofd en hart helpt te herstellen. Het absorbeert en beschermt tegen negatieve energie.(*)
€ 20,50
Vesoniet trommelstenen A kwaliteit (±1.5-3.5 cm) - ±300 gr
Vesoniet is een meestal olijfgroene edelsteen die doet denken aan jade vanwege hun vergelijkbare uiterlijk. Oorspronkelijk werd het mineraal vesuvianiet genoemd naar de berg Vesuvius in Italië, waar het voor het eerst werd ontdekt.
€ 12,05
Angeliet trommelstenen A kwaliteit (±1.5-3.5 cm) - ±300 gr
Angeliet bevordert mildheid, zachtheid, medeleven en troost. Helpt je te ervaren dat beschermengelen of andere helpers altijd dichtbij zijn. Herstelt helderheid en kracht wanneer je je onzeker of kwetsbaar voelt. Angeliet heeft op fysiek niveau een verkoelende werking.
€ 20,25
Opaliet trommelstenen (±1.5-3.5 cm) - ±250 gr
Opaliet of Opaline is een synthetische opaal, gemaakt uit glas. Het is een geliefde steen door haar mooie glans (blauw of gelig) en engelachtige uitstraling. Opaliet werkt opbeurend, creëert ruimte en geeft figuurlijk lucht. (*)
€ 13,00
Amethist trommelstenen A kwaliteit (±1.5-3.5 cm) - ±300 gr
Amethist is een purperkleurig kwartskristal. Kleuren variëren van licht lavendel tot diep violet. Amethist kristallen bezitten spirituele eigenschappen en kunnen worden gebruikt ter ondersteuning van het verhogen van je bewustzijnsniveau.
€ 12,80
Apatiet trommelstenen A kwaliteit (±1.5-3.5 cm) - ±250 gr
Apatiet staat bekend als de edelsteen van manifestatie omdat hij je helpt dingen duidelijker te zien. Hij helpt om problemen te herkennen, te zien welke hindernissen nog moeten worden genomen en welke zaken je tegenhouden.
€ 18,20
Mosagaat trommelstenen A kwaliteit (±1.5-3.5 cm) - ±500 gr
Mosagaat heeft een aardende en stabiliserende werking. De zachte en voedende energie van deze steen brengt lichaam, geest en ziel terug in hun natuurlijke, evenwichtige staat en bevordert stabiliteit en vrede.
€ 11,20