Trommelstenen

Trommelstenen

Ruime keuze Trommelstenen zoals, Amethist, Bergkristal, Carneool, Rozenkwarts, Shungiet, Toermalijn, Tijgeroog, Sodaliet,...

Trommelstenen kopen

Trommelstenen zijn gepolijste en getrommelde edelstenen. Wegens hun gladde vorm worden ze vaak knuffelstenen genoemd. Trommelstenen worden vaak in de broekzak gestoken, worden dikwijls gebruikt voor energiewerk en bij chakra-healings.

Sodaliet trommelstenen A kwaliteit (±4-6 cm) - ±500 gr
Kenmerken van Sodaliet: Een harmoniserende steen, vult lichaam en geest met de energieën van vertrouwen, harmonie en acceptatie en helpt duidelijker te communiceren. Verbetert zelfinzicht, helpt om dieper te kijken naar je sterke punten, zwakke punten en levensdoelen. (*)
€ 13,40
Tijgeroog trommelstenen A kwaliteit (±4-6 cm) - ±500 gr
Tijgeroog brengt vrolijkheid en optimisme. Verbetert helderheid van denken, brengt de yin-yang energieën in balans en helpt koppigheid te verzachten. Tijgeroog heeft een sterke verbinding met de zon en zonnevlecht. (*)
€ 13,40
Citrien natuurlijk A kwaliteit trommelstenen (±2-3 cm) - ±500 gr
Citrien is een levendige, opbeurende steen die licht brengt in donkere tijden. Citrien absorbeert en transformeert negatieve energie en gaat zelfdestructief gedrag tegen. Deze steen bevordert optimisme, geeft de energie en moed om nieuwe mogelijkheden te verkennen. Citrien versterkt en ondersteunt het lichaam. (*)
€ 15,80
Citrien natuurlijk A kwaliteit trommelstenen (±3-4 cm) - ±500 gr
Citrien is een levendige, opbeurende steen die licht brengt in donkere tijden. Citrien absorbeert en transformeert negatieve energie en gaat zelfdestructief gedrag tegen. Deze steen bevordert optimisme, geeft de energie en moed om nieuwe mogelijkheden te verkennen. Citrien versterkt en ondersteunt het lichaam. (*)
€ 15,80
Chrysocolla trommelstenen B kwaliteit (±2-3 cm) - ±250 gr
Chrysocolla kalmeert, reinigt en geeft nieuwe energie aan de chakra's, vooral het hartchakra. Het verdrijft schuldgevoelens, heelt hartzeer en vergroot de capaciteit om lief te hebben. Verbetert het zelfbewustzijn en de communicatie. Maakt de geest stabiel. *
€ 21,00
-20%
Bruine aragoniet trommelstenen A kwaliteit (±2-3 cm) - ±500 gr
Deze Aragoniet uit Pakistan is een aardende en verwarmende kalksteen die volgens overlevering helpt om pas op de plaats te maken wanneer dingen sneller gaan dan je kunt bijbenen. Brengt rust bij overstimulatie en stress. (*)
€ 27,99
€ 34,99
-20%
Gele serpentijn trommelstenen A kwaliteit (±2-3 cm) - ±500 gr
Limoengroen/geelachtige serpentijn uit Pakistan, soms met tekening in de steen, is volgens overlevering de perfecte steen voor het opruimen van energetische blokkades waardoor de chakra’s beter in balans komen. (*)
€ 27,99
€ 34,99
Honing calciet trommelstenen AA kwaliteit (±2-3 cm) - ±500 gr
AA kwaliteit Honing calciet uit Afghanistan, ook wel bekend als gouden calciet, heeft een sterke connectie met de zon en haar energie. Is volgens overlevering een steen die de intuïtieve wijsheid activeert en het hart verwarmd. (*) 
€ 35,99
Amazoniet trommelstenen A/B kwaliteit ±800 g
Amazoniet staat bekend als krachtige beschermer tegen negatieve energie en elektromagnetische straling. Brengt balans tussen het denkvermogen en intuïtieve wijsheid. *Dit is een natuurproduct, dus kleur, vorm en grootte kunnen variëren en afwijken van de getoonde afbeelding.
€ 13,65
Rode jaspis trommelstenen A-B kwaliteit ±800 g
Rode jaspis is een van de meest dynamische en activerende soorten jaspis. Werkt aardend en bevordert de doorstroming van energie door blokkades in de onderste chakra's, benen en knieën op te lossen. De steen heeft een verwarmend effect en geeft energie. Het helpt je om sterk te staan, gevuld met wilskracht en doorzettingsvermogen. *Dit is een natuurproduct, dus kleur, vorm en grootte kunnen variëren en afwijken van de getoonde afbeelding.
€ 8,55
Zwarte toermalijn trommelstenen A-B kwaliteit ±800 g
Zwarte toermalijn werkt reinigend en aardend. Daarnaast werkt toermalijn als bescherming tegen allerlei vormen van negatieve energie en straling. (*)Dit is een natuurproduct, dus kleur, vorm en grootte kunnen variëren en afwijken van de getoonde afbeelding.
€ 17,05
Amethist trommelstenen A/B kwaliteit ±800 g
Amethist is een purperkleurig kwartskristal. Kleuren variëren van licht lavendel tot diep violet. Amethist kristallen bezitten spirituele eigenschappen en kunnen worden gebruikt ter ondersteuning van het verhogen van je bewustzijnsniveau. Ze vormen een brug tussen aardse en etherische werelden, waardoor er een opening komt naar spiritueel bewustzijn. (*)Dit is een natuurproduct, dus kleur, vorm en grootte kunnen variëren en afwijken van de getoonde afbeelding.
€ 12,65
Bergkristal trommelstenen B kwaliteit ±800 g
Bergkristal of kristalkwarts is een krachtige helende steen en energiebron. Stimuleert helder denken en zuivere waarneming. Ondersteunt de verbinding met je innerlijke wijsheid. Bergkristal zuivert en versterkt zowel het energetische als het fysieke lichaam. (*)Dit is een natuurproduct, dus kleur, vorm en grootte kunnen variëren en afwijken van de getoonde afbeelding.
€ 8,55
Groene aventurijn trommelstenen A kwaliteit ±800 g
Groene Aventurijn ondersteunt je om je dromen waar te maken. Het stimuleert besluitvaardigheid, enthousiaste volharding en creativiteit. Is tevens verbonden met het hartchakra. (*)Dit is een natuurproduct, dus kleur, vorm en grootte kunnen variëren en afwijken van de getoonde afbeelding.
€ 11,55
Sodaliet trommelstenen B kwaliteit ±800 g
Sodaliet bevordert zelfacceptatie en -respect, zelfvertrouwen en trouw zijn aan jezelf. Sodaliet versterkt logische redenatie, inzicht en objectiviteit en brengt dit samen met intuïtief weten. De steen absorbeert elektromagnetische straling van o.a. computers en mobiele telefoons en stimuleert een diepe, inzichtelijke meditatie. Het kan in een groep worden gebruikt om harmonie, vertrouwen en solidariteit te versterken. Heeft een verkoelende werking. (*)Dit is een natuurproduct, dus kleur, vorm en grootte kunnen variëren en afwijken van de getoonde afbeelding.
€ 15,35
Rozenkwarts trommelstenen A/B kwaliteit ±800 g
Rozenkwarts stimuleert zachtheid en liefde en bewerkstelligt positieve emotionele uitwisseling. Met de rozenkwarts leer je van jezelf en van anderen te houden. (*)Dit is een natuurproduct, dus kleur, vorm en grootte kunnen variëren en afwijken van de getoonde afbeelding.
€ 12,65
Chevron amethist trommelstenen B kwaliteit ±800 g
Chevron-amethist is een combinatie van melkkwarts en amethist. Het is een krachtige steen die ontspant, kalmeert en een rustige slaap bevordert. Opent het derde oog. Wordt ook gebruikt bij spiritual journeys. (*)Dit is een natuurproduct, dus kleur, vorm en grootte kunnen variëren en afwijken van de getoonde afbeelding.
€ 15,35
Zwavelkwarts trommelstenen B kwaliteit ±800 g
Zwavelkwarts zuivert het aura en de chakra's. Activeert cognitieve vermogens, creëert, manifesteert en laat je elke dag verder bouwen aan je wensen. Neem een stukje Zwavelkwarts en plaats je intenties, elke dag opnieuw. (*)Dit is een natuurproduct, dus kleur, vorm en grootte kunnen variëren en afwijken van de getoonde afbeelding.
€ 11,10
Nefriet jade trommelstenen A/B kwaliteit ±800 g
Nefriet Jade brengt balans in je emoties en bevordert wijsheid. Helpt bij het herinneren en ontcijferen van dromen. Staat bekend als een steen die kalmerend, koesterend en stressverlagend werkt. (*)Dit is een natuurproduct, dus kleur, vorm en grootte kunnen variëren en afwijken van de getoonde afbeelding.
€ 8,55