Trommelstenen A t/m B - Edelstenen en Mineralen

Trommelstenen A t/m B

Trommelstenen ontstaan als het ruwe mineraal in kleine stukken in een roterende trommel met water en slijpmiddel worden getrommeld. Door de vele bewegingen van het water, slijpmiddel en de mineralen in de trommel, verdwijnen alle scherpe punten en worden de mineralen rond/ovaal en beginnen te glimmen. Het trommelen gebeurt in minimaal 3 fases. In elke fase wordt fijner slijppoeder gebruikt. Het trommelen kan twee tot vijf weken duren, afhankelijk van de gewenste kwaliteit.

De getrommelde mineralen en edelstenen worden ingezet als knuffelstenen en therapiestenen. Ze voelen zeer glad aan en zijn makkelijk te dragen in je broekzak of als hangers.

Disclaimer:

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Trommelstenen 500 gr. Afghaniet (mt3)
Laatste items in voorraad
500 gram grote trommelstenen van Afghaniet. De Afghaniet trommelstenen zijn ca. 20 tot 35 mm. In 500 gram zitten ca. 5-6 trommelstenen.
€ 247,50
Aqua Aura gridzakje 6 st. maxi (gecoat)
6 trommelstenen van Aqua Aura, ca. 25 tot 30 mm in formaat, verpakt in een buideltje met gebruiksaanwijzing. Let op! Aqua Aura is een gecoate steen. Gewicht ca. 45-50 gram.
€ 39,95
Ostara trommelsteen setje
Setje van 3 trommelstenen van Mos Agaat, Amethist en Carneool in een zakje met een beschrijving voor het Keltische lentefeest Ostara.
€ 12,50
Amethist AB 1 kg. trommelstenen (mt3)
1 kilo Amethist trommelstenen in AB-kwaliteit, formaat 20 tot 40 mm, vindplaats van deze Amethist is Brazilië. Er zitten ca. 50 tot 65 stenen in1 kilo.
€ 150,00