Trommelstenen C t/m J - Edelstenen en Mineralen

Trommelstenen C t/m J

Trommelstenen ontstaan als het ruwe mineraal in kleine stukken in een roterende trommel met water en slijpmiddel worden getrommeld. Door de vele bewegingen van het water, slijpmiddel en de mineralen in de trommel, verdwijnen alle scherpe punten en worden de mineralen rond/ovaal en beginnen te glimmen. Het trommelen gebeurt in minimaal 3 fases. In elke fase wordt fijner slijppoeder gebruikt. Het trommelen kan twee tot vijf weken duren, afhankelijk van de gewenste kwaliteit.

De getrommelde mineralen en edelstenen worden ingezet als knuffelstenen en therapiestenen. Ze voelen zeer glad aan en zijn makkelijk te dragen in je broekzak of als hangers.

Disclaimer:

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Cassiteriet in kwarts trommelstenen 3 st.
Drie Cassiteriet in kwarts trommelstenen. De trommelstenen zijn ca. 3 x 3,5 cm. Let op! De stenen zijn uniek en kunnen afwijken van de foto.
€ 13,95
Gaiasteen Trommelsteen 1 st. 20-30 mm (synth)
Bijzondere trommelstenen gemaakt van synthetische Gaiastenen of groene Obsidiaan met afmetingen tussen 20 - 30 mm met een gewicht van ca. 13 gr. Let op! alle stenen zijn uniek en kunnen dus afwijken van de afbeeldingen.
€ 6,75
Ostara trommelsteen setje
Setje van 3 trommelstenen van Mos Agaat, Amethist en Carneool in een zakje met een beschrijving voor het Keltische lentefeest Ostara.
€ 12,50
Granaat 250 gr. trommelstenen (mt0-1)
Laatste items in voorraad
250 gram Granaat trommelstenen in splitformaat van ca. 5 tot 10 mm. Ideaal voor het maken van bijvoorbeeld Orgonites.
€ 27,50
Granaat 500 gr. trommelstenen (mt0-1)
Laatste items in voorraad
500 gram Granaat trommelstenen in splitformaat van ca. 5 tot 10 mm. Ideaal voor het maken van bijvoorbeeld Orgonites.
€ 50,00
Charoiet B 50 gr. trommelstenen (mt3)
50 gr. Charoiet in B-kwaliteit trommelstenen, ca. 5-6 stuks. Formaat van deze Charoiet is 20-30 mm, licht paarse met wit/gele tinten.
€ 8,70