Versteend hout aangepolijst Madagaskar
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Versteend hout aangepolijst Madagaskar, p/kg

Versteend hout, aangepolijste stukken, dus half ruw, half gepolijst.


Vindplaats is Madagaskar.

€ 90,99 Inclusief belasting

€ 75,20 Exclusief belasting

Omschrijving

Versteend hout (Fossiel hout) aangepolijste stukken, dus half ruw, half gepolijst. De prijs is per kilo. De afmetingen zijn 200 gram tot 1 kilo, van ca. 10 tot 17 cm. Vindplaats Madagaskar.

Versteend hout staat erom bekend om je vitaler te maken. Het helpt bij het aarden en contact te leggen met moeder aarde. Versteend hout draagt daarbij ook bij aan het gevoel thuis te zijn, waar je ook bent. Daardoor is fossiel hout zeer geschikt om in te zetten bij bijvoorbeeld heimwee. Versteend hout heeft een krachtige energie die eraan bij draagt om door te blijven zetten en vol te houden, ook als het moeilijker wordt. Versteend hout werkt kalmerend en brengt je tot rust en tijden van stress of na trauma. Versteend hout kan daarnaast ook de stofwisseling reguleren en daarmee obesitas verminderen. Ook kan versteend hout helpen bij chronische verkoudheid door je lichaam te zuiveren.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Datasheet
8718561029614
8 Items
8718561029614