Versteend hout edelsteen hanger
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Versteend hout edelsteen hanger

Ontdek de tijdloze schoonheid van een Versteend hout edelsteen hanger. Versteend hout, ook wel bekend als fossiel hout, is een unieke edelsteen die is ontstaan door de versteende overblijfselen van bomen.

€ 7,27 Inclusief belasting

€ 6,01 Exclusief belasting

Omschrijving

Edelsteen hanger Versteend hout kopen

Ontdek de tijdloze schoonheid van een Versteend hout edelsteen hanger. Versteend hout, ook wel bekend als fossiel hout, is een unieke edelsteen die is ontstaan door de versteende overblijfselen van bomen.

De Versteend hout edelsteen hanger is zorgvuldig vervaardigd om de natuurlijke pracht van het versteende hout te benadrukken. Elke hanger heeft zijn eigen unieke patronen en kleuren, waardoor het een bijzonder stuk is dat de natuurlijke geschiedenis van het hout weerspiegelt.

Het dragen van een Versteend hout hanger kan helpen bij het bevorderen van aarding, stabiliteit en een verbinding met de natuurlijke wereld. Deze edelsteen wordt ook geassocieerd met het stimuleren van geduld, het bevorderen van innerlijke kracht en het bieden van een gevoel van veiligheid. Versteend hout heeft een aardende en beschermende eigenschap, waardoor het een gevoel van rust en balans creëert. Deze steen fungeert als een schild tegen overprikkeling en negatieve invloeden van buitenaf, waardoor je je veilig kunt voelen. Het helpt ook bij het loslaten van negatieve energie en emoties.

Versteend hout vergemakkelijkt het contact met de aarde en kan gevoelens van heimwee verminderen. Het geeft je een gevoel van geborgenheid en thuis zijn, waar je ook bent. Daarnaast stimuleert versteend hout je creativiteit en biedt het inzicht in zowel je positieve als negatieve eigenschappen. Het helpt je ook om je negatieve kanten sneller te accepteren. Tot slot bevordert versteend hout de focus, mentale rust en verhoogt het je concentratievermogen.

Edelsteen hangers zoals de Versteend hout worden zorgvuldig geselecteerd op basis van kwaliteit en vakmanschap. Elk stuk is met de hand gemaakt en met precisie geslepen, zodat u een prachtige en unieke hanger ontvangt.

Ervaar de tijdloze energie van Versteend hout met een edelsteen hanger. Of u nu uzelf wilt verwennen of op zoek bent naar een bijzonder cadeau, deze hanger is een perfecte keuze. Bestel vandaag nog en draag de natuurlijke schoonheid en de positieve vibraties van Versteend hout met trots bij u, terwijl u geniet van de unieke patronen en de rijke geschiedenis van deze bijzondere edelsteen.

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Chakra

Basischakra (1e)

Sterrenbeeld 

-

Verzorging

Versteend hout kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.

Datasheet
8718561005458
70 Items
8718561005458
Je bent misschien ook geïnteresseerd in