Wellness producten

Wellness

Handsteen Seleniet 6-7 cm lotus
Seleniet edelsteen handsteen van 6 tot 7 cm in lengte. Deze Seleniet heeft een gravure van een lotus. De steen kan gebruikt worden bij meditatie of opladen van andere stenen.
€ 14,95
Handsteen Seleniet 6-7 cm levensbloem
Handsteen Seleniet 6-7 cm levensbloem van ca. 100g. Deze Seleniet handsteen komt uit Marokko. De steen kan bij meditatie worden gebruikt of om andere stenen op te laden.
€ 14,95
Seleniet oplaadsteen zeskant levensboom
Zeshoekige oplaadsteen van ca. 7x7,5 cm van Seleniet met gravure van een levensboom (Yin Yang). Ideaal om kleine steentjes op te leggen om op te laden. Herkomst Marokko en ca. 100 gram.
€ 15,50
Seleniet oplaadsteen vierkant levensbloem
Vierkante oplaadsteen van de edelsteen Seleniet met een gravure van een levensbloem. Ca. 10cm breed. Ideaal om kleine steentjes op te leggen om op te laden. Herkomst Marokko. Gewicht ca.280g
€ 15,50
Abalone succes kit
Succes smudge kit met daarin een Abalone schelp, een bosje salie, 2 palo santo stokjes, een Toermalijn steentje en 3 steentjes (Tijgeroog, Agaat en Aquamarijn), met handleiding.
€ 27,50
Abalone gezondheid kit
Gezondheid smudge kit met daarin een Abalone schelp, een bosje salie, 3 palo santo stokjes en 3 steentjes (gele Calciet, Carneool en Bergkristal), met handleiding.
€ 27,50
Abalone smudge kit
Laatste items in voorraad
Smudge kit met daarin een Abalone schelp, een bosje salie, 2 palo santo stokjes, een Toermalijn steentje en een Lemurisch kristal steentje. 
€ 24,99
Anti stralingskit XL
Anti stralingskit, het doosje bevat een ruwe Roze kwarts, Bergkristal en Toermalijn. Let op! Elk doosje is anders, dus de foto kan afwijken van het artikel dat u ontvangt.
€ 22,99
Aanbieding!
Himalaya tafelzout - fijn
Zoutsteen tafelzout, 250 grams verpakking. Ideaal voor in een zoutstrooier.
€ 4,75
Chakra raamhanger Hart
Laatste items in voorraad
Leuke raamhanger met chakra steentjes en een metalen hart. Deze raamhanger met half-edelstenen is 28,5 cm lang en verpakt in een doosje (past niet door de brievenbus).
€ 10,95
Fijn zout in katoenen buidel
1 kilo fijn Himalaya zoutsteen in een katoenen buideltje. Korrels kleiner dan 1 mm voor gebruik in de keuken.
€ 9,80
Saliezakje 75 gram
Saliezakje gevuld met 75 gram losse salie. Herkomst is Californië, USA
€ 14,10
Abalone ontlaadschelp
Abalone ontlaadschelp, bevat 100 gram Hematiet ontlaadsteentjes.
€ 19,05