Wierook Palo Santo

Wierook Palo Santo

De gunstige werking van Palo Santo is grenzeloos. Het hout wordt beschouwd als magisch, zeldzaam, heilig en uniek. Deze geurende houtsoort staat spiritueel hoog in aanzien bij sjamanen en genezers en wordt al duizenden jaren gebruikt bij rituele zegeningen en voor zuiveringsdoeleinden door de oorspronkelijke bevolking van Zuid-Amerika. Ook in Europa is Palo Santo zeer geliefd.

Palo Santo Online Kopen

Palo Santo komt uit Zuid-Amerika en is afkomstig van de Bursera Graveolens boom. De sticks, het granulaat en chips zijn 100% veilig geoogst zonder enige schade aan levende bomen. Wij bieden slechts producten aan die verkregen werden van afgevallen takken in de wouden van Ecuador.

De werking van Palo Santo

Al eeuwenlang wordt aan Palo Santo een speciale werking toegekend. Palo Santo wordt “zuiverend hout” of “Heilig Hout” genoemd. Was al bekend bij de Azteken als Copalcoahuitl. Voor de indianen uit Peru is het 'Heilig Hout'. Wordt gebruikt voor magische en religieuze rituelen. Boze geesten verafschuwen de geur en worden ermee verdreven. Zuivert de lucht, schept rust en harmonie, geeft een optimale grondhouding. Uitstekende wierook bij ergernis en inspanning.

Gebruik van Palo Santo

Geschikt voor het branden op houtskool en op de speciale zeefwierookbranders die apart verkrijgbaar zijn. Op deze zeefbranders verloopt het verbrandingsproces wat langzamer dan op houtskool. Je kunt de wierook gemakkelijk mengen met andere soorten als je een wat grotere zeefbrander neemt.

Steek één eind van het stokje aan, laat enkele seconden branden en blaas dan de vlam uit. Laat het verder gloeien en blaas de rook over je lichaam of de voorwerpen die je ritueel wilt reinigen, zoals een ruimte, je hele huis of auto. Palo Santo geeft een lichte, zoete geur die wat lijkt op Frankincense of Neroli wierook. De meeste mensen kunnen de gunstige zuiveringseffecten direct voelen.

Wierook Morning Star palo santo (200 stiks)
Morning Star wierookdoosje met 200 stokjes en een keramisch wierookhoudertje. Morning Star is een Japanse wierook bestseller sinds de jaren 1960 en is een van de meest populaire wieroken voor dagelijks gebruik.
€ 9,68
Aanbieding!-10%
Wierook Morning Star palo santo 12 stuks
Morning Star is een Japanse wierook bestseller sinds de jaren 1960 en is een van de meest populaire wieroken voor dagelijks gebruik.
€ 42,34
€ 47,04
Palo Santo & ceder smudge wierookkruid 2 stuks
Wierookkruid melange met milde aarde-achtige geur van cederhout en de zuiverende kwaliteiten van het "Heilige Hout", Palo Santo. Gemaakt met 100% natuurlijk ingrediënten zoals harsen, bloemen, kruiden en etherische oliën. Kan gebrand worden op een aromabrander met zeefje of op een houtskoolbrander.
€ 13,60
Palo Santo backflow wierookkegels
Wierookkegels voor backflow wierookbranders. Door de luchtgaatjes vloeit de rook als een waterval naar beneden en creëert een prachtig sereen effect.Verpakking bevat 6 doosjes a 24 kegeltjes.
€ 13,90
Palo Santo wierookstaafjes pak van 8
Prijs per stuk : 2,50 €Wanchako Palo Santo wierook is gemaakt van 100% natuurlijke, duurzaam geoogste Palo Santo met een intense zuiverende geur. Kan worden gebrand in een schelp, kan worden verpulverd en gebrand op houtskool of worden gebrand als een gewoon wierookstokje, in een passende wierookbrander.
€ 27,95
Etherische olie Palo Santo 5 ml
De gunstige werking van Palo Santo is grenzeloos. Het hout wordt beschouwd als magisch, zeldzaam, heilig en uniek.
€ 18,50
Aanbieding!-21%
Palo Santo heilig hout chips 20 g 5 stuks
Prijs per stuk : 1,89 €Heeft een warm-aromatische, houtachtige geur. Was bekend bij de Azteken als Copalcoahuitl.
€ 9,44
€ 11,95
Palo Santo heilig hout sticks 3 kg
De gunstige werking van Palo Santo is grenzeloos. Het hout wordt beschouwd als magisch, zeldzaam, heilig en uniek.
€ 145,00
Palo Santo heilig hout sticks 1 kg
De gunstige werking van Palo Santo is grenzeloos. Het hout wordt beschouwd als magisch, zeldzaam, heilig en uniek.
€ 57,10
Aanbieding!-15%
Palo Santo Heilig Hout sticks 3 stuks
Prijs per stuk : 5,10 €De gunstige werking van Palo Santo is grenzeloos. Het hout wordt beschouwd als magisch, zeldzaam, heilig en uniek.
€ 15,30
€ 18,00
Palo Santo wierook stukjes (zakje) 40 ml 3 stuks
Prijs per stuk : 3,92 €Zuiver natuurlijk wierookkruid om te branden in een vuurvaste schaal op houtskool of met speciale zeefbrander. Geschikt voor zuiveringsrituelen.
€ 11,76
Palo Santo wierook stukjes 30 ml 3 stuks
Prijs per stuk : 3,72 €Zuiver natuurlijk wierookkruid om te branden in een vuurvaste schaal op houtskool of met speciale zeefbrander. Geschikt voor zuiveringsrituelen.
€ 11,16
Wierook Marco Polo's Treasures Palo Santo 2 stuks
In 1988 werd Fiore d’Oriente in samenwerking met een aantal families uit India opgericht, om de allerbeste wierook te produceren en klanten te bedienen met een zuiver product van 100% natuurlijke grondstoffen. Inmiddels is deze wierook zelfs Ecocert gecertificeerd.De wierookstokjes worden volledig met de hand gemaakt. Het branden van deze wierook geeft vrede en sereniteit, ze worden gemaakt in vredige en rustige omstandigheden.
€ 13,10
Aromafume Wierookblokjes Palo Santo 3 doosjes
Aromafume wierookblokjes, negen stuks per doosje.Inclusief informatiefolder in het Nederlands, Duits, Engels, Italiaans, Frans en Spaans.Wordt per 3 doosjes geleverd.
€ 9,30