Wierook kopen? Stokjes en kegels

Wierook - Witte salie - Houtskool

Wierook en wierookstokjes online kopen

Wierook is een mengsel van aromaten en/of kruiden. Deze worden aangestoken voor hun bepaalde geur. Vele wierooksoorten worden gebruikt voor bepaalde doeleinden. Zoals het zuiveren van de woning, voor meditatie, om te ontspannen enz…

Sinds de Oudheid wordt al gebruik gemaakt van wierook voor magische rituelen.

De Geschiedenis van Wierook

De oorsprong van wierook is terug te vinden in Afrika en Azië. In deze droge gebieden groeit namelijk de Boswelia of Wierookboom. Daar werd deze gebruikt voor allerhande ceremonies.

In Europa kent men wierook vooral door het gebruik in de kerken. Pas in de jaren zestig van vorige eeuw kwam er meer belangstelling voor wierook. Dit door de groeiende belangstelling in Oosterse religies en culturen. Denk daarbij vooral aan het Boeddhisme. In de Boeddhistische tempels wordt er constant wierook gebrand.

Waar komt het woord wierook vandaan?

De oorspronkelijke naam is wijrook en betekent rook om te wijden. De Reukoffers die vele eeuwen geleden al plaats vonden, hadden de bedoeling de Goden gunstig te stemmen. Verder werd de wierook ook gebruikt om nare geuren te verwijderen van offerdieren of overledenen.

De Wierook Ingrediënten

Wierook wordt gemaakt van verschillende geurende ingrediënten. Deze kunnen zijn; dennenhars, specerijen, olibanum, etherische oliën,…

Wierook gebruiken

Wierook wordt vooral gebruikt voor rituelen en meditatie. Ze worden ook gebruikt in Tempels en Kerken. Verder wordt het gebruikt voor energetische reinigingen, het zuiveren van woningen en rookceremonies.

Verschillende varianten van wierook

Wierookstokjes – Wierookkegels – Wierookhars – Losse Wierookkruiden – Smudges (Witte salie) – Wierookkorrels.

Wierookstokjes : deze worden rechtopstaand in brand gestoken in een kommetje met zand of wierookhouder. Je steekt ze aan en dan blaas je ze uit zodat het wierookstokje rustig kan smeulen. Afhankelijk van de soort branden ze 20 à 35 minuten.

Wierookkegels : wierookkegels worden gebrand op metalen of vuurvaste stenen schalen. Het aansteken is hetzelfde als de wierookstokjes. De kegeltjes hebben een brandduur van ongeveer 20 minuten. Hun aroma is milder door het feit dat er geen hout in verwerkt is.

Wierookblokjes : worden gebrand op een daarvoor speciale verdamper. De wierookblokjes geven geleidelijk hun geur af door de warmte van het waxinelichtje eronder, dus komt er geen rook of as vrij. En er wordt ook geen enkele gifstof geproduceerd tijdens dit proces.

Losse Wierook : Losse wierook is onbewerkt. Deze worden gebrand op wierookbranders met een zeefje en houtskool. Worden vooral gebruikt tijdens rituelen, zoals wicca en sjamanistische rituelen.

Wierookharsen : Dit zijn zoals het woord het al zegt, harsen. Hierbij komt er wel meer rook vrij dan bij het gebruik van de andere soorten. Deze harsen gebruik je op een wierookhouder of wierookbrander met zeefje. Wierookharsen worden vooral gebruikt voor grotere ruimtes te bewieroken.

Soorten wierook bij De Goudsbloem

Je vind bij ons een groot aanbod wieroken. De best gekende is waarschijnlijk de Nag Champa wierook en Satya Sai BabaAgarbatti Hexagram wieroken worden wereldwijd geroemd om hun exclusieve geuren. Verder vind je bij ons ook de welbekende Japanse Nippon Kodo. Volledig met de hand gemaakte wierook Masala en ayurvedische wierook. De gunstige werking van Palo Santo is grenzeloos. Het hout wordt beschouwd als magisch, zeldzaam, heilig en uniek.
Wierookkegels voor backflow wierookbranders. Door de luchtgaatjes vloeit de rook als een waterval naar beneden en creëert een prachtig sereen effect.

Voor het branden van je losse wierook en wierookharsen, vergeet niet je wierookbrander.

Bij De Goudsbloem vind je zeker de wierook die je wenst.

Subcategorieën

Aartsengelen wierook

Aartsengelen wierook kopen

Aartsengelen wierook wordt ontwikkeld met een paar families uit India. Deze Aartsengelen wierook is gemaakt met 100% natuurlijke grondstoffen en worden met de hand gemaakt. Het branden van deze wierook geeft vrede en sereniteit want ze worden gemaakt in vredige en rustige arbeidsomstandigheden.
Agarbatti hexagram wierook

GR International wieroken worden wereldwijd geroemd om hun exclusieve geuren, een onovertroffen serie voor elke stemming, en hun hoge kwaliteit van fabricage. Een traktatie als het gaat om exotische aroma's voor hen die iets bijzonders wensen om hun zintuigen te verwennen.

Agarbatti Wierook Kopen

Elk stokje is handmatig gerold en zorgzaam verpakt in mooie doosjes of rollen, zodat ze ook mooie cadeautjes zijn. Omdat GR International zelf aromatherapie kennen, zijn ze alles wat jij nodig hebt hiervoor. Probeer maar rustig de hele serie uit en creëer een hemelse sfeer om je heen!

AromaFume wierookblokjes

Wij zijn blij om je kennis te laten maken met een nieuwe vorm van wierookbranden, met onze zuivere en natuurlijke Aromafume Incense Bricks. De meest effectieve manier om geuren te verspreiden in de meest zuivere vorm wordt momenteel gerealiseerd met wierookblokjes. We raden aan om daarbij gebruik te maken van een Exotic Incense Diffuser, voor het allerbeste effect.

AromaFume Wierookblokjes Kopen

Diverse natuurlijke ingrediënten, gifvrij en minder rookvorming!
Elk wierookblokje is rijk aan diverse natuurlijke ingrediënten, waaronder geurige houtsoorten, exotische bloemen, natuurlijke boombast, boomextracten, harsen, bladeren en bloemen. De geuroliën die gebruikt worden in de productie van wierookblokjes zijn 100% in overeenstemming met de regulering van de IFRA, met steeds verantwoorde bronnen.

Hoe brand je de Aromafume wierookblokjes?

Leg één wierookblokje op het koperplaatje van de Exotic Incense Diffuser, en laat het kaarsje branden gedurende drie kwartier tot een uur. Deze diffuser is speciaal ontworpen om de juiste temperatuur te bereiken voor de juiste geurverspreiding.
De wierookblokjes geven geleidelijk hun geur af door de warmte van het waxinelichtje eronder, dus komt er geen rook of as vrij. En er wordt ook geen enkele gifstof geproduceerd tijdens dit proces. Wat overblijft is een droog blokje, dat kan worden weggegooid met het biologische afval.

Geuren bij De Goudsbloem

Wie houdt er nu niet van een lekkere geur in zijn woning. Hou je nu niet zo van wierook dan kan je ook eens kijken bij onze Geurproducten. Daar vind je onder andere onze interieur geurproductenVoor een aangename, ontspannen sfeer, bij je thuis, bureau, auto, meditatieruimte of yogastudio, kan je gebruik maken van onze geurstenen, aroma diffusers en olieverdampers.

Backflow wierookkegels

Backflow wierook kopen

De Backflow wierook wint aan populariteit. De wierook verwijst naar de wierookbrander waarbij de rook het wierookkegeltje terugstroomt. De rook die ontstaat bij het branden van de kegels gaat niet naar omhoog zoals bij de gewone wierookkegels, maar daalt langzaam naar beneden. Zo wordt er een watervaleffect gecreëerd.

De Backflow brander heeft Backflow wierookkegels nodig

Voor het branden van wierookkegels in de Backflow brander zijn enkel de Backflow wierookkegels te gebruiken. Deze kegels zorgen ervoor dat de wierook naar beneden daalt en niet stijgt. Deze kegels zijn hol aan de binnenkant en terwijl het kegeltje smeult, gaat de rook de holte in.

Fiore d'Oriente Chakra Wierook

Fiore d'Oriente Chakra Wierook kopen


Fiore d'Oriente heeft een lijn van natuurlijke wieroken ontwikkeld om de 7 chakra's - het subtiele energiesysteem in en rond ons lichaam - in balans te brengen. Ontworpen om een gezond bestaan te ondersteunen, zonder enige vorm van kunstmatige ingrediënten of toevoegingen.


Deze natuurlijke wierook wordt gemaakt volgens traditionele recepten uit India, waar ze met de hand worden gerold door families die al generaties lang wierook maken.
De gebruikte ingrediënten zijn natuurlijke harsen, honing, essentiële oliën, plantaardige oliën, houtgruis en kruiden die in de Ayurvedische traditie bekend staan om hun geneeskrachtige eigenschappen.

Houtskool en Houtskoolbranders

Houtskool Golden Temple. Houtskoolbranders. Wierookbranders in messing, wierookaccessoires zoals borsteltjes, tangen, zand. RVS zeefjes

Houtskool en Houtskoolbranders Kopen

Voor het gebruik van losse wierook, harsen en kruiden hebben wij verschillende wierookbranders.  Bij De Goudsbloem vind je ook een groot assortiment Wierookhouders en Wierookbrandersin terracotta, zeepsteen en messing. Vele van deze branders zijn versierd met Pentagram, Ohm, Ganesha, Lotus bloem, Flower of Life, Boeddha, enz…

Neem rustig je tijd om je keuze te maken!

Kruidenwierook zonder bamboe

Kruidenwierook zonder bamboe + Houder


Deze kruidenwierook bevat geen bamboestokje. Wordt geleverd met wierookhouder.
Masala en ayurvedische wierook

Keuze uit Goloka wierook, Ayurvedische en Masala Ayurvedische wierook.

Ayurvedische wierookstokjes zijn een weldaad voor lichaam en geest.

Ayurvedische en Masala wierook Kopen

Goloka wierook

Goloka Seva Trust is een non-profit organisatie uit Bangalore, India. Zij ondersteunen goede doelen. Zij zetten zich in voor kansarme kinderen, scholing van vrouwen, ondersteunen onbemiddelde studenten en verzorgen werk voor minder bedeelden.

Masala Ayurvedische wierook

De Masala Ayurvedische wierook zijn eersteklas wierookstokjes. Het zijn unieke mengelingen van kruiden, bloesems, honing, harsen en etherische olie. De Masala wierook is vrij van giftige stoffen.

Al onze Ayurvedische wierookstokjes zijn een weldaad voor lichaam en geest.

Geniet van deze zuivere wierook!

Natuurlijke Bohème wierook

Natuurlijke Bohème wierook kopen

Handgemaakte wierookstokjes van de hoogste kwaliteit 100% natuurlijke ingrediënten, 10 stokjes per doosje.
Gecertificeerd door de Italiaanse ICEA, een standaard voor natuurlijke wierook en huisgeuren.

ICEA Natuurlijke wierook en huisgeuren standaard
ICEA is een non-profit consortium van instellingen, verenigingen, bedrijven en maatschappelijke organisaties, dat al meer dan twintig jaar bijdraagt aan de dialoog over en ontwikkeling van de biologische landbouw in Italië, nog voordat deze genormaliseerd werd. Het verifieert en certificeert enkele duizenden bedrijven die werken met respect voor mens en milieu, met bescherming van de waardigheid van werknemers en rechten van consumenten.

Nippon Kodo Japanse wierook

Japanse wierook Nippon Kodo kopen

Nippon Kodo werd in 1965 opgericht in Amerika en is uitgegroeid tot de grootste exporteur van Japanse wierook wereldwijd. Populairste serie is de Morningstar. Bij ieder doosje zit een klein keramisch steentje waar het stokje ingeplaatst wordt. De wierook bevat geen stokje, en is heel zuiver. De brandduur van een stokje is ongeveer 25 minuten. Deze wieroken maken weinig rook aan en ziijn heel zuiver en aangenaam van geur.

De wierook van Nippon Kodo bevatten geen houten stokje, waardoor de geur subtiel en puur is. De meest verkochte wierook zijn de Morning Star wierookstokjes.

In ieder doosje zit een wierookouder, een keramisch steentje waar de wierookstokjes perfect inpassen.

Tibetaanse Wierook Premium

Tibetaanse wieroken worden volgens de oude wijsheid uit de Tantrisch boeddhistische Kavavira tekst geproduceerd. Deze tekst beschrijft de werking van heilige medicinale kruiden en planten en hun positieve invloed op gezondheid, welzijn en de leefomgeving.

Tibetaanse Wierook kopen

De Tibetaanse wierook heeft zijn oorsprong in het Himalaya gebergte. Het is een traditionele kruidenwierook gemaakt volgens de grondregels van de Tibetaanse geneeskunde. Is een onderdeel van de vijf elementen. Deze wierook wordt vooral gebruikt in het Tibetaans Boeddhisme. Wierook is zeer belangrijk binnen de Tibetaanse gemeenschap. Je vind deze wierook niet enkel in Tibet maar ook in Nepal, India en Bhutan. De Tibetaanse wierookstaafjes worden gebruikt bij meditatie, offerdiensten en zuiveringsrituelen.

Meditatie, zuiveringsrituelen, ceremonie

In het Tibetaans Boeddhisme vind je de beschrijving van deze speciale kruidenwierook terug in het boek de Vier Tantras. Tijdens het branden van de wierook in Tibetaans Kloosters werden er vier sangkangs geplaatst. Dit in de vier belangrijkste richtingen en werd er continu wierook verspreid.

Je kan deze wierook gebruiken bij je meditatie of voor het zuiveren van je woning,

Ambachtelijke en handgemaakte wierook

Alle ingrediënten van de Tibetaanse wierook zoals, bladeren, bloemen, wortels en kruiden komen uit het Himalaya gebied. Vervolgens worden deze ingrediënten verwerkt tot wierookstaafjes en wierookpoeder.

Gebruik Tibetaanse wierook

Net als de Japanse wierook bevatten de Tibetaanse wierookstaafjes geen bamboe stokje. Bij de wierookstaafjes zit er een steentje bij om deze in te plaatsen. Je kan ook gebruik maken van onze messing wierookbranders met rooster om de stokjes in recht te zetten. De Tibetaanse wierookpoeders brand je in een wierookhouder voor losse wierook.

Wierook Nag Champa en Satya Sai Baba

Deze Ayurvedische wierook is handgemaakt van geheel natuurlijke grondstoffen, waaronder sandelhout, kamfer en verschillende kruiden uit de Himalaya.

Wierook Nag Champa en Satya Sai Baba Kopen

Shrinivas Sugandhalaya is de producent van Satya wierook. Bij het horen van de naam Satya denkt men direct aan de Satya “Sai Baba Nag Champa.”
Nag Champa is een tropische bloem met een bedwelmend zoete geur. Deze wierook is zeer geliefd in de Sai Baba Ashram in India.

De Nag Champa wierook wordt vooral gebruikt tijdens meditatie en zuiveringsrituelen.

Wierook India Premium Marco Polo's

Marco Polo's Treasures is een lijn van handgemaakte, echt natuurlijke en pure wierook, grondstoffen gecontroleerd door ECOCERT Frankrijk.

Wierook Marco Polo's Kopen

De belangrijkste ingrediënten van onze wierook komen uit de ongerepte Indiase jungle, terwijl de harsen afkomstig zijn uit de droge en woestijngebieden van India, Arabië en Afrika, verzameld door nomadenstammen.

Onze sticks worden gebruikt voor zuivering, afstemming op onze oer ervaringen, met onze herinneringen. Ze zijn een uitstekend hulpmiddel om de ruimte-tijd-barrière te overwinnen, zij het voor een korte tijd.

Wierook is altijd gebruikt voor gebed, yoga, meditatie, allerlei religieuze rituelen en waar, zuivering. Een wierookstokje is een hulpmiddel dat ons helpt ons te verbinden met ons ego, met onze goddelijkheid, het is een gedachte tegenover onze geliefden, het is een aanbod aan God. Het gaat gepaard met een belangrijk moment van onze ervaring en hiervoor moet het absoluut zijn zuiver.

Wierook Palo Santo

De gunstige werking van Palo Santo is grenzeloos. Het hout wordt beschouwd als magisch, zeldzaam, heilig en uniek. Deze geurende houtsoort staat spiritueel hoog in aanzien bij sjamanen en genezers en wordt al duizenden jaren gebruikt bij rituele zegeningen en voor zuiveringsdoeleinden door de oorspronkelijke bevolking van Zuid-Amerika. Ook in Europa is Palo Santo zeer geliefd.

Palo Santo Online Kopen

Palo Santo komt uit Zuid-Amerika en is afkomstig van de Bursera Graveolens boom. De sticks, het granulaat en chips zijn 100% veilig geoogst zonder enige schade aan levende bomen. Wij bieden slechts producten aan die verkregen werden van afgevallen takken in de wouden van Ecuador.

De werking van Palo Santo

Al eeuwenlang wordt aan Palo Santo een speciale werking toegekend. Palo Santo wordt “zuiverend hout” of “Heilig Hout” genoemd. Was al bekend bij de Azteken als Copalcoahuitl. Voor de indianen uit Peru is het 'Heilig Hout'. Wordt gebruikt voor magische en religieuze rituelen. Boze geesten verafschuwen de geur en worden ermee verdreven. Zuivert de lucht, schept rust en harmonie, geeft een optimale grondhouding. Uitstekende wierook bij ergernis en inspanning.

Gebruik van Palo Santo

Geschikt voor het branden op houtskool en op de speciale zeefwierookbranders die apart verkrijgbaar zijn. Op deze zeefbranders verloopt het verbrandingsproces wat langzamer dan op houtskool. Je kunt de wierook gemakkelijk mengen met andere soorten als je een wat grotere zeefbrander neemt.

Steek één eind van het stokje aan, laat enkele seconden branden en blaas dan de vlam uit. Laat het verder gloeien en blaas de rook over je lichaam of de voorwerpen die je ritueel wilt reinigen, zoals een ruimte, je hele huis of auto. Palo Santo geeft een lichte, zoete geur die wat lijkt op Frankincense of Neroli wierook. De meeste mensen kunnen de gunstige zuiveringseffecten direct voelen.

Wierookharsen en Wierookkruiden

Bij De Goudsbloem vind je een groot assortiment aan wierookharsen,  wierookkruiden, houtachtige wierook, granulaat wierook en houtskool . Wij hebben zowel kleine verpakkingen als de voordeelverpakkingen van 500 gr.

Wierookharsen en Wierookkruiden Kopen

Deze wierookharsen en wierookkruiden komen direct van de planten zelf en zijn niet anders behandeld dan vermalen en in granulaat verwerkt om het makkelijk te kunnen gebruiken. Wierookhars wordt verbrand op houtskool en het is een van de oudste en beste manieren om van wierook branden.

Wierookhars en wierookkruiden branden is een ritueel  waarbij energetische zuivering van de omgeving maar ook van negativiteit wordt bewerkstelligd.  Van oudsher worden wierookceremonies uitgevoerd voor het gunstig stemmen van de geestenwereld en het verdrijven van obstakels. Het in rook opgaan als het ware. Wierookrituelen zijn eigenlijk weer herontdekt; veel mensen hebben wierook in huis en er zijn ook veel mensen die de harswieroken zeer op prijs stellen.

Wierookhars en wierookkruiden branden uitstekend op onze houtskool. Doseer de wierook, zodat er niet teveel geur ineens vrijkomt. Gebruik een houtskool tang om de houtskool aan te steken en een wierook tangetje om de wierookhars en houtachtigen op de houtskool te leggen.

Wierookhouders en wierookbranders

Wierookhouders en wierookbranders Kopen

Voor het gebruik van je wierook heb je een wierookhouder nodig. Het is ook de veiligste manier om wierook te branden. Er zijn verschillende soorten in de materialen, zeepsteen, hout, messing en terracotta. Volgens de soort wierook die je gebruikt heb je de juiste brander of wierookhouder nodig nodig. De wierookstaafjes kun je in een wierookplankje of wierookhouder met zand of rijst plaatsen.

Voor het gebruik van kruiden, harsen en korrels gebruik je een wierookbrander. Deze branders vangen de as op.

Wierookkegels

Wierook Kegels kopen

Wierookkegels, zijn kleine piramides van geurend granulaat of poeder. Ze bevatten geen hout als brandmiddel, in tegenstelling tot Wierookstokjes.

Witte salie en smudge sticks

Witte salie en Smudge sticks Kopen

Het gebruik van smeulende planten en hars ontstond mogelijkerwijs uit de kampvuren in de Oertijd, in grotten. De ceremonie van reiniging, van mensen, plekken en voorwerpen, met rook is ook vandaag nog in zwang. Niet alleen maar goed om vervelende vliegende insecten te verdrijven, maar de rook van bepaalde planten (smudge) bleek ook voeding en huiden houdbaar te maken. Ook konden bepaalde rooksoorten bescherming bieden tegen onzichtbare geesten en gedachten. Om die beschermende en reinigende werking toe te passen werden bladeren of harsen verhit om rook te maken, waarmee dan, vaak met grote veren waaiers, over degene of het voorwerp werd gestreken. Sommige planten gaven rook die gebruikt werd bij genezing, en andere hadden meer algemene krachten.

De smudge rook wordt gemaakt door het leggen van gedroogde planten of kruiden op smeulende kooltjes, of door het aansteken van gedroogde kruiden in een aardewerken schaal of grote schelp. Witte Salie wordt gebrand bij ceremonieën om boze geesten, negatieve gedachten of invloeden uit te drijven. De bladeren zijn befaamd om hun bijzondere geur, en ze worden gebruikt als natuurlijke afweer van motten (in kleding) of muggen (in een kamer).

Witte Salie kan op talloze manieren gebruikt worden.

De Amerikaanse indianen in Centraal Amerika bedekken de vloer van hun zweethutten ermee. Ook ademen ze in via een klein bosje salie en soms wrijven ze het over hun lichaam als ze in de zweethut zitten. Witte Salie maakt de boze geesten ziek, zeggen ze. Ze worden ermee verdreven, als het gebrand wordt. Zo niet bij de goede geesten; die gaan niet weg door de rook. Goede geesten houden juist van salie.

Nieuw
Natuurlijke Bohème wierook Nag Champa 3 stuks
Handgemaakte wierookstokjes van de hoogste kwaliteit 100% natuurlijke ingrediënten, 10 stokjes per doosje.Gecertificeerd door de Italiaanse ICEA, een standaard voor natuurlijke wierook en huisgeuren.Ingrediënten Bohème Nag Champa wierook: Santalum Album, Machilus Macrantha, Houtskool poeder.
€ 13,25
Nieuw
Natuurlijke Bohème wierook Olibanum 3 stuks
Handgemaakte wierookstokjes van de hoogste kwaliteit 100% natuurlijke ingrediënten, 10 stokjes per doosje.Gecertificeerd door de Italiaanse ICEA, een standaard voor natuurlijke wierook en huisgeuren.Ingrediënten Bohème Olibanum wierook: Boswellia Carteri Gum, Machilus Macrantha, Houtskool poeder.
€ 13,25
Nieuw
Natuurlijke Bohème wierook Patchouli 3 stuks
Handgemaakte wierookstokjes van de hoogste kwaliteit 100% natuurlijke ingrediënten, 10 stokjes per doosje.Gecertificeerd door de Italiaanse ICEA, een standaard voor natuurlijke wierook en huisgeuren.Ingrediënten Bohème Patchouli wierook: Honing, Kokosnoot-houtskool poeder, Machilus Marcantha gom, Ailanthus Malabarica, Pogostemon Cablin olie.
€ 13,25
Nieuw
Natuurlijke Bohème wierook Provence 3 stuks
Handgemaakte wierookstokjes van de hoogste kwaliteit 100% natuurlijke ingrediënten, 10 stokjes per doosje.Gecertificeerd door de Italiaanse ICEA, een standaard voor natuurlijke wierook en huisgeuren.Ingrediënten Bohème Provence wierook: Honing, Kokosnoot-houtskool poeder, Machilus Marcantha gom, Ailanthus Malabarica, Citrus Aurantium Dulcis olie, Lavandula Hybrida olie.
€ 13,25
Nieuw
Natuurlijke Bohème wierook Sandelhout 3 stuks
Handgemaakte wierookstokjes van de hoogste kwaliteit 100% natuurlijke ingrediënten, 10 stokjes per doosje.Gecertificeerd door de Italiaanse ICEA, een standaard voor natuurlijke wierook en huisgeuren.Ingrediënten Bohème Sandelhout wierook: Santalum Album, Machilus Macrantha, Houtskool poeder.
€ 13,25
Nieuw
Fiore d’Oriente chakra wierook Muladhara 3 stuks
Pakje met 10 stokjes van Fiore d'Oriente's Muladhara wierook, om het wortelchakra te balanceren.Handgemaakte wierook met uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Geen kunstmatige toevoegingen.
€ 14,45
Nieuw
Fiore d’Oriente Chakra wierook Swadhistana 3 stuks
Pakje met 10 stokjes van Fiore d'Oriente's Swadhistana wierook, om het sacraal chakra te balanceren.Handgemaakte wierook met uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Geen kunstmatige toevoegingen.
€ 14,45
Nieuw
Fiore d’Oriente Chakra wierook Manipura 3 stuks
Pakje met 10 stokjes van Fiore d'Oriente's Manipura wierook, om het solar plexus chakra te balanceren.Handgemaakte wierook met uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Geen kunstmatige toevoegingen.
€ 14,45
Nieuw
Fiore d’Oriente Chakra wierook Anahata 3 stuks
Pakje met 10 stokjes van Fiore d'Oriente's Anahata wierook, om het hart chakra te balanceren.Handgemaakte wierook met uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Geen kunstmatige toevoegingen.
€ 14,45
Nieuw
Fiore d’Oriente Chakra wierook Vishudda 3 stuks
Pakje met 10 stokjes van Fiore d'Oriente's Vishuddha wierook, om het keelchakra te balanceren.Handgemaakte wierook met uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Geen kunstmatige toevoegingen.
€ 14,45
Nieuw
Fiore d’Oriente Chakra wierook Ajna 3 stuks
Pakje met 10 stokjes van Fiore d'Oriente's Ajna wierook, om het derde oog chakra te balanceren.Handgemaakte wierook met uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Geen kunstmatige toevoegingen.
€ 14,45
Nieuw
Fiore d’Oriente Chakra wierook Sahasrara 3 stuks
Pakje met 10 stokjes van Fiore d'Oriente's Sahasrara wierook, om het kruinchakra te balanceren.Handgemaakte wierook met uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Geen kunstmatige toevoegingen.
€ 14,45
Nieuw
Abalone smudge schelp Haliotis diversicolor XL
Voor het branden van losse witte salie en smudges. Smudgen is een oud gebruik van de Indianen, waarbij bundeltjes bij elkaar gebonden kruiden en/of geurige houtsoorten, zoals witte salie en palo santo, in de abaloneschelp worden gebrand.
€ 12,25
Nieuw
Witte Salie Smudge M/L
Over onze Witte Salie smudges: Smudge (letterlijk: smeulend vuur), in stokken of bossen, is volkomen natuurlijke, ceremoniële wierook, die bij de oorspronkelijke indianenvolken in Amerika wordt gebrand, bijvoorbeeld in zweethutten.
€ 9,78
Nieuw
Witte Salie Smudge XL set van 6
Over onze Witte Salie smudges: Smudge (letterlijk: smeulend vuur), in stokken of bossen, is volkomen natuurlijke, ceremoniële wierook, die bij de oorspronkelijke indianenvolken in Amerika wordt gebrand, bijvoorbeeld in zweethutten.
€ 79,18
Nieuw
Wierookhars Dammar 30 ml 3 stuks
Korrelwierook geschikt voor het branden op houtskool en op de speciale zeefwierookbranders.
€ 9,12
Nieuw
Cauldron (heksenketel) middel
Een Cauldron wordt veel gebruikt in wierookrituelen o.a. met houtskool of wierook.Voor het gebruik van houtskool is het beter om de Cauldron ketel te vullen met zilverzand.De Cauldron staat stevig op drie poten.
€ 11,45
Nieuw
Three Kings Houtskool tabletten 1 rol 3.3 cm
De Quick Light houtskool van Three Kings zijn schijfvormige tabletten die gemakkelijk en snel branden.Ze branden geurloos, lang, gelijkmatig en produceren weinig as.Kan gebruikt worden voor het branden van wierookhars, wierookpoeder en dergelijke.
€ 1,60
Nieuw
Three Kings Houtskool tabletten 1 rol 4 cm
De Quick Light houtskool van Three Kings zijn schijfvormige tabletten die gemakkelijk en snel branden.Ze branden geurloos, lang, gelijkmatig en produceren weinig as.Kan gebruikt worden voor het branden van wierookhars, wierookpoeder en dergelijke.
€ 2,10
Aanbieding!-8%Nieuw
Wierook Witte Salie Herb & Earth12 stuks
Herb & Earth bamboe wierookstokjes zijn van de hoogste kwaliteit en produceren een minimale rookontwikkeling. Ze zijn gemaakt met de natuurlijke zegeningen van de aarde, en zullen het ideale vleugje pure geur toevoegen aan uw huis.Geur: Witte Salie - Zuiverend Schoon Verfrissend
€ 46,37
€ 50,40
Aanbieding!-8%Nieuw
Wierook Matcha Herb & Earth 12 stuks
Herb & Earth bamboe wierookstokjes zijn van de hoogste kwaliteit en produceren een minimale rookontwikkeling. Ze zijn gemaakt met de natuurlijke zegeningen van de aarde, en zullen het ideale vleugje pure geur toevoegen aan uw huis.Geur: Matcha - Verfrissend Zacht Groen
€ 46,37
€ 50,40