Woensdag-Boeddha-beeld
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Woensdag Boeddha beeld

Zowel in het Boeddhisme als het Hindoeïsme is elke dag van de week gewijd aan een bepaalde Boeddha/God. Als je je spiritueel verwant voelt met het boeddhisme, heeft de specifieke boeddha van de dag waarop je geboren bent een sterke band met jou, het is je verjaardagsboeddha. Deze symboliek stamt uit de Ayutthaya-periode in Thailand. Geef je verjaardagsboeddha een mooie plaats in huis en verdiep je in de kwaliteiten van die specifieke verjaardagsboeddha. Als u zich sterk verbonden voelt met het Hindoeïsme, kies dan je specifieke Hindoe God (art. PH64511 t/m PH64517).

€ 9,74 Inclusief belasting

€ 8,05 Exclusief belasting

Omschrijving

Woensdag Boeddha beeld kopen

Zowel in het Boeddhisme als het Hindoeïsme is elke dag van de week gewijd aan een bepaalde Boeddha/God. Als je je spiritueel verwant voelt met het boeddhisme, heeft de specifieke boeddha van de dag waarop je geboren bent een sterke band met jou, het is je verjaardagsboeddha. Deze symboliek stamt uit de Ayutthaya-periode in Thailand. Geef je verjaardagsboeddha een mooie plaats in huis en verdiep je in de kwaliteiten van die specifieke verjaardagsboeddha. Als u zich sterk verbonden voelt met het Hindoeïsme, kies dan je specifieke Hindoe God (art. PH64511 t/m PH 64517).

Verpakking: Kartonnen doosje met informatie in het Engels, Nederlands, Duits, Italiaans, Frans en Spaans.
Geproduceerd in: India.

Woensdag Boeddha – “Lopen voor aalmoezen” – Pang Umbat
Woensdag Boeddha verbeeldt de Boeddha die met beide handen een bedelnap vasthoudt. In de vroege ochtend maken monniken hun aalmoezenrondes om voedsel te verzamelen en de Boeddha deed dit ook. Zijn vader raakte van streek toen hij zag dat Boeddha "smeekte" om voedsel. Boeddha kalmeerde zijn vader en liet hem weten dat in de overdrachtslijn van de Boeddha’s dit gebruik, pindabat genaamd, wordt uitgevoerd om beschikbaar te zijn voor volgelingen die toegewijd voedsel brengen.

Eigenschappen

Materiaal : Messing
Afmetingen : 9.7x3 cm
Gewicht : 148 gr

Datasheet
PH64503
107 Items