Yogamatten - topkwlaiteit yogamatten

Yogamatten

Yogamat Online Kopen

Iedere Yogi en Yogini is er zich van bewust dat een goede yogamat van groot belang is. Het is aangeraden als beginnend yoga beoefenaar een mat van goede kwaliteit aan te schaffen. Ben je op zoek naar yogamatten van hoge kwaliteit dan ben je bij De Goudsbloem aan het goede adres.

Voor de beginnende Yoga-beoefenaar kunnen wij de Yogi & Yogini matten aanraden. Deze yogamatten zijn goedkoop en kwalitatief zeer goed. Ben je al een gevorderde beoefenaar, dan raden wij onze Yogi & Yogini rubber yogamatten aan. Kunnen gebruikt worden bij intensieve yoga oefeningen. Soepel, veerkrachtig en duurzaam, gegarandeerd duurzame topkwaliteit dat zijn onze TPE yogamatten. En niet te vergeten de Jute matten. Je ziet voor elk wat wils!

Waarvoor is een Yogamat bedoeld

Een yogamat is bedoeld om je yogahoudingen en yoga oefeningen goed te beoefenen. Een Yoga Mat helpt je om de yoga oefeningen beter onder controle te hebben. Door het slipvaste materiaal voorkom je dat je uitglijdt en zo kun je je beter concentreren op je oefeningen. De matten die wij aanbieden zijn schok dempend en comfortabel.

Welke Yogamatten zijn er

Wanneer je een yogamat wil kopen, heb je keuze uit verschillende soorten en materialen. Welke yogmat koop ik nu? Wat materiaal schaf ik mij het beste aan? Wil ik een biologisch afbreekbare yogamat? Koop ik een dunne of een dikkere mat?

Hieronder vind je de uitleg over de verschillende mogelijkheden.

Afmetingen
De afmetingen van onze matten zijn ongeveer 183 cmx63 cm.

Gewicht en dikte
Wanneer je je yogamat meeneemt naar de yogaschool kies je het best voor een dunnere mat. Een lichte mat is veel gemakkelijker om mee te nemen. Wens je nu toch een zwaardere yogamat? Dit kan zeker ook en kan je meenemen in een yogatas. Onze yoga tassen hebben het ideale formaat voor een opgerolde mat en je kan er ook je lesbenodigdheden nog bijvoegen.

Yogastijl
Wanneer je een yogamat wil kopen, is het nuttig welke yoga mat het beste bij jou past. Welke yoga stijl wil je beoefenen? Aan de hand van de yoga stijl die je wil volgen kun je nagaan of je een zachte of een hardere mat nodig hebt. Wanneer je poweryoga of Ashtanga wil beoefenen kies je best voor een stevige yoga mat, die goed absorbeert en voldoende grip heeft. Zweet je veel kan je extra gebruik maken van onze yoga handdoeken.

Yogamatten Materialen

PVC

PVC is zeer duurzaam en geschikt voor meerdere yogastijlen. Deze matten gaan zeer lang mee tot wel 10 jaar. Zij hebben een zeer goede grip en demping. De PVC yogamatten zorgen ervoor dat het zweet en kou afstoot van de grond.

TPE

TPE is milieuvriendelijk. Yoga matten van TPE zijn volledig vrij van schadelijke stoffen en het materiaal is voor 100 procent afbreekbaar. Hebben een zeer goed grip en zijn geschikt voor verschillende soorten yoga. TPE yoga matten zijn zacht en elastisch.

Rubber

Rubber yoga matten zijn zeer sterk, kunnen zware belastingen aan en zijn uiterst geschikt voor intensief gebruik.  Rubber is duurzaam, daar het geen schadelijke stoffen bevat en herbruikbaar is.

Rubberen yogamatten hebben de beste grip. Evenals TPE is rubber biologisch afbreekbaar en vergen deze matten een goed onderhoud. Laat deze matten nooit lang in de zon liggen en gebruik nooit chemische schoonmaakmiddelen.

Onderhoud van yogamatten

Voor het onderhoud en het verwijderen van vuiltjes kan je gebruik maken van onze biologische yogamat reinigers.

Onze andere yoga accessoires

Yoga props in kurk voor extra ondersteuning. Vaak worden yogamatten samen gekocht met yoga bolsters.

Yoga omslagdoeken voor extra warmte tijdens oefeningen waarbij je stil ligt of zit

Nieuw
Yogi & Yogini Premium TPE Yogamat oudroze
TPE Yogamat van zeer duurzame kwaliteit, flexibel en lichtgewicht. Ultra-hygiënische dichte celstructuur met uitstekende grip. Geschikt voor vormen van yoga met lichte tot gemiddelde intensiteit, zoals Yin Yoga en Hatha Yoga. Ongeschikt voor intense vormen van yoga, zoals Poweryoga of Ashtanga. Kan aan beide zijden worden gebruikt.
€ 42,50
Yogi & Yogini Premium TPE Yogamat blauw
TPE Yogamat van zeer duurzame kwaliteit, flexibel en lichtgewicht. Ultra-hygiënische dichte celstructuur met uitstekende grip. Geschikt voor vormen van yoga met lichte tot gemiddelde intensiteit, zoals Yin Yoga en Hatha Yoga. Ongeschikt voor intense vormen van yoga, zoals Poweryoga of Ashtanga. Kan aan beide zijden worden gebruikt.
€ 42,50
Yogi & Yogini Premium TPE Yogamat groen
TPE Yogamat van zeer duurzame kwaliteit, flexibel en lichtgewicht. Ultra-hygiënische dichte celstructuur met uitstekende grip. Geschikt voor vormen van yoga met lichte tot gemiddelde intensiteit, zoals Yin Yoga en Hatha Yoga. Ongeschikt voor intense vormen van yoga, zoals Poweryoga of Ashtanga. Kan aan beide zijden worden gebruikt.
€ 42,50
-15%
Yogi & Yogini PVC Yogamat Deluxe groen
Yogi & Yogini PVC yogamat Deluxe heeft een met hoge dichtheid en geeft stevige ondersteuning en demping. De textuur aan het oppervlak zorgt voor superieure grip. Geschikt voor alle vormen van yoga, ook voor intensere vormen zoals Power Yoga en Ashtanga. Hoge elasticiteit, gemakkelijk op te rollen en te dragen.
€ 33,57
€ 39,50
Aanbieding!-15%
Yogi & Yogini yogamat jute grijs
Laatste items in voorraad
Uitstekende grip op de ondergrond door de jute laag aan de bovenzijde, geeft de mat een natuurlijke uitstraling en een prettig voelende bovenzijde.
€ 30,60
€ 36,00
Aanbieding!-35%
Yogi & Yogini yogamat jute mintgroen
Uitstekende grip op de ondergrond door de jute laag aan de bovenzijde, geeft de mat een natuurlijke uitstraling en een prettig voelende bovenzijde.
€ 23,40
€ 36,00