Zebradoriet ruw Madagaskar
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Zebradoriet ruw Madagaskar, p/kg

Zebradoriet ruw uit Madagaskar. Brokjes van 4 tot 10 cm.

€ 35,10 Inclusief belasting

€ 29,01 Exclusief belasting

Omschrijving

Zebradoriet ruw uit Madagaskar. Brokjes van 4 tot 10 cm. De prijs is per kilo.

Zebradoriet is een krachtige reiniger van alle chakra's. Zeker bij blokkades in jouw chakra's, kan zebradoriet je heel goed helpen. Zo spoort zebradoriet de "troep" op die jouw chakra's blokkeert en ruimt deze op. Hierdoor kan de energie weer makkelijker door jouw chakra's stromen! Meestal wordt voor het reinigen van elk chakra afzonderlijk een steen gekozen. Om een voorbeeld te noemen, wordt de rode jaspis vaak gebruikt voor het basis chakra. Het voordeel van zebradoriet is, is dat deze én alle chakra's kan reinigen én dit op een hele zachte en subtiele manier doet. Veel stenen kunnen namelijk heel heftig inwerken, waardoor er soms juist meer klachten komen tijdens het reinigen van het chakra. Dit wordt na verloop van tijd natuurlijk minder, maar vergelijk het met het effect alsof er een hoge drukspuit door jouw chakra heen gaat! Zebradoriet werkt hierin veel zachter, maar minstens zo effectief. Sterker nog, doordat zebradoriet met liefde en aandacht de rommel uit jouw chakra's opruimt, is deze steen vrijwel voor iedereen geschikt. Zebradoriet werkt daarnaast ook nog eens heel erg beschermend, troostend en geeft vertrouwen aan de drager. Mede hierdoor is zebradoriet een zeer geschikte steen voor mensen die een trauma hebben opgelopen, zowel fysiek als emotioneel en/of spiritueel. Ze helpt je om inzicht te krijgen in jezelf en de situatie, waardoor zebradoriet je helpt om balans en evenwicht te vinden in jouw fysieke, emotionele en spirituele lichaam. Daarnaast is zebradoriet ook heel geschikt voor het hogere spirituele werk! Hiervoor is de voor de hand liggende keuze meestal bergkristal of seleniet bijvoorbeeld, maar het voordeel van de zebradoriet is dat deze je geaard houdt terwijl het ook nog eens jouw kruinchakra (en daarmee jouw spiritualiteit) opent. Zowel voor beginners als gevorderden kan zebradoriet je hierbij heel fijn helpen. Voor beginners helpt zij je bijvoorbeeld om je ongezien door de lagere werelden te begeleiden bij sjamanistische reizen, waardoor je dit in alle rust kunt gaan ontdekken. Daarnaast helpt zebradoriet je om meerdere dimensies en zelfs voorgaande levens te ontdekken.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Datasheet
8718561031600
156 Items
8718561031600
Edelsteen
Zebradoriet
Gewicht
1
Kleur
Bruin / geel
Omschrijving
Zebradoriet ruw uit Madagaskar. Brokjes van 4 tot 10 cm.
Werking
Zebradoriet is een krachtige reiniger van alle chakra's. Zeker bij blokkades in jouw chakra's
kan zebradoriet je heel goed helpen. Zo spoort zebradoriet de "troep" op die jouw chakra's blokkeert en ruimt deze op. Hierdoor kan de energie weer makkelijker