Zilver Sieraden - Edelstenen en Mineralen

Zilver

Edelsteen sieraden zilver kopen

Bij De Goudsbloem verkopen wij ook edelstenen gevat in zilver. De meeste artikelen hebben een stempel (925), sommige ook niet. Dit kan komen omdat veel van onze producten uit India en Nepal komen en dan wil dit nog wel eens ontbreken. Dat merkt u natuurlijk ook in de prijs. Zo heeft elk nadeel een voordeel. Er bestaan bij ons vijf hoofdgroepen.

- Armbanden edelsteen met zilver
- Hangers edelsteen met zilver
- Kettingen edelsteen met zilver
- Oorbellen edelsteen met zilver
- Ringen edelsteen met zilver

Werking van zilver
Wist je dat zilver een antibacteriële werking heeft? Hippocrates, een Griekse arts uit de oudheid, had dat al in de gaten. Waarom dit metaal deze werking had, bleef lang een raadsel. Sinds kort heeft een team van de Boston University dit eeuwenoude raadsel uitgezocht. Hun doel was om een methode te vinden waardoor bestaande antibiotica beter gaan werken.

Zilver ontwricht bacteriën en wel op een dusdanige manier dat de moderne resistentie niet langer een probleem is. Het zilver in de vorm opgeloste ionen (Colloïdaal zilverwater) pakt bacteriën op twee manieren aan:

1. Maakt de celwand (membraam) meer doorlaatbaar
2. Verbeterde stofwisseling van de cellen waardoor overproductie van toxische zuurverbindingen minder wordt.

Met een klein beetje zilver maak je de huidige antibiotica veel effectiever. De bacteriën zijn niet in staat zich te verzetten en het aanvallende middel (zilver) buiten te houden.

Giftig
Hoe geweldig het ook mag klinken. Zilver dragen we niets voor niets buiten ons lichaam als sieraad. Mensen kunnen allergisch reageren op metalen en zilver kan giftig zijn voor het lichaam.

Disclaimer:

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Zilveren hanger Malachiet / Peridoot
Laatste items in voorraad
Zilveren hanger van Malachiet met Peridoot. Deze mooie hanger is gemaakt van 925 sterling zilver.
€ 95,00
Labradoriet zilveren hanger mix stenen
Mix edelsteen hanger met Labradoriet. Let op! De prijs is per stuk. Je kunt in het opmerkingenveld laten weten welke hanger je graag wilt ontvangen.
€ 95,00
Tijgeroog zilveren hanger mix stenen
Laatste items in voorraad
Mix edelsteen hanger met Tijgeroog. Let op! De prijs is per stuk. Je kunt in het opmerkingenveld laten weten welke hanger je graag wilt ontvangen.
€ 95,00
Amethist ring zilver 9-spirits - 18
Laatste items in voorraad
Prachtige zilveren ring van Amethist maat 18. De 9 spirits ring is 2,4 x 1,4 x 0,5 cm hoog.  
€ 159,99
Lapis Lazuli punthanger met zilver kapje
Lapis Lazuli punthanger met een zilveren kapje. De punthanger is ca. 4 cm lang en kan verschillen in dikte. Let op! De hanger wordt geleverd zonder ketting.
€ 35,00
Amethist oorstekers rond zilver
Ronde Amethist oorstekers van 925 sterling zilver. De Amethist oorstekers hebben een doorsnede van ca. 7 mm.
€ 31,50