Zonnesteen edelsteen hanger
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Zonnesteen edelsteen hanger

Ontdek de pracht van een Zonnesteen edelsteen hanger. Zonnesteen is een warme en sprankelende edelsteen die bekend staat om zijn prachtige oranje-gouden kleur en glinsterende insluitsels.

€ 2,60 Inclusief belasting

€ 2,15 Exclusief belasting

Omschrijving

Edelsteen hanger Zonnesteen kopen

Ontdek de pracht van een Zonnesteen edelsteen hanger. Zonnesteen is een warme en sprankelende edelsteen die bekend staat om zijn prachtige oranje-gouden kleur en glinsterende insluitsels.

De Zonnesteen edelsteen hanger is zorgvuldig vervaardigd om de natuurlijke schoonheid van de steen te benadrukken. De warme kleur en het sprankelende spel van licht maken deze hanger tot een opvallend sieraad dat positieve energie en levensvreugde uitstraalt.

Het dragen van een Zonnesteen hanger kan helpen bij het bevorderen van vitaliteit, zelfvertrouwen en een positieve mindset. Deze edelsteen wordt ook geassocieerd met het stimuleren van creativiteit, het verlichten van stress en het bevorderen van een gevoel van geluk en welzijn. Hij helpt bij onzekerheid en vermindert je angsten. Hij geeft je zelfvertrouwen en verjaagt sombere gedachtes. Hij leert je te genieten van het leven en zorgt voor een positieve blik op de toekomst. Zonnesteen draagt bij aan een goed humeur en geeft je de nodige dosis optimisme en levensvreugde.

Edelsteen hangers zoals de Zonnesteen worden zorgvuldig geselecteerd op basis van kwaliteit en vakmanschap. Elk stuk is met de hand gemaakt en met precisie geslepen, zodat u een prachtige en unieke hanger ontvangt.

Ervaar de stralende energie van Zonnesteen met een edelsteen hanger. Of u nu uzelf wilt verwennen of op zoek bent naar een bijzonder cadeau, deze hanger is een perfecte keuze. Bestel vandaag nog en draag de warme gloed en positieve vibraties van Zonnesteen met trots bij u, terwijl u geniet van de prachtige kleur en de sprankelende uitstraling van deze bijzondere edelsteen.

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Chakra

Zonnevlechtchakra (3e), Heiligbeenchakra (2e) en Basischakra (1e)

Sterrenbeeld 

Weegschaal (23 september tot 22 oktober), Leeuw (23 juli tot 23 augustus) en Stier (21 april tot 21 mei) 

Verzorging

Zonnesteen kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.

Datasheet
8718561005540
182 Items
8718561005540
Je bent misschien ook geïnteresseerd in
chat Commentaar (0)